Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 08.06.2010.
17:45
Bliconline A

Naš Sajko treba da pobedi!

Najmlađi učesnik Farme Nikola Sarić Sajko, 21-godišnji Beograđanin, do sada je prošao kroz sve situacije: bio je favorit, sluga i duelista, izbačen je iz igre, publika ga je vratila na imanje, a sada je postavljen za gazdu. Sajko najavljuje da će ove nedelje farmeri malo više uživati, ozbiljno raditi, ali i širiti ljubav.

 Operacija Trijumf uz Sajka
 

On je do sada pokazao da je talentovan, vredan, neiskvaren, a pre svega inteligentan i, iako najmlađi, veoma razuman, pa nije ni čudo što je zbog svih tih kvaliteta favorit bivših studenata "Operacije trijumf“, koji su sa njim već živeli u rialitiju.

Svađa


Maca je dremao u radionici, a Dragana je pričala sa Firčijem i probudila Macu. Ljutito joj je rekao da bi mogla da bude malo obzirnija i da ni on ne viče kad ustane u šest sati ujutro, a ona mu je uzvratila da je spavaća soba za spavanje. Onda su počeli da se prepiru i uputili su jedno drugom teške reči.

"Svi navijamo za Sajka, trebalo bi da pobedi! Najbolji je na farmi i uz njega smo. On je takav kakav jeste za sve vreme trajanja farme. Mislim da bi mladima trebalo pružiti priliku, on se sada probija na scenu i na ovaj način se bori za sve nas koji počinjemo svoju karijeru", počinje priču Đorđe Gogov, koji smatra da je Sajko, iako mlad, zaista dobar primer za sve.


"On je pravi primer za mlade. Mnoge stvari u karijeri je pogurao sam, sam se borio, a pri tome je ostao svoj sa jakim karakterom i izraženim ličnim stavom. Kao što ste mogli da vidite, on ne da na sebe ni po koju cenu. Nije ni licemeran ni sujetan, vredan je, ne beži od poslova, a uopšte se ne ističe i nameće. Posebno mi je žao zato što često ne može da dođe do izražaja zbog nekih drugih ljudi koji, recimo, nisu vredni pažnje koliko on", smatra Đorđe Gogov, koji često zajedno sa drugaricom i koleginicom Anom Bebić prati dešavanja na farmi.

Miloš i Firči kažnjeni


Zbog obostranog polivanja vodom Firči i Miloš su kažnjeni time da do kraja serijala neće moći da budu izabrani za gazde. Kažnjeni su zato što je prvo Miloš polio Firčija kantom hladne vode, potom je doveo magarca koji se uneredio ispred gazdinske kuće (kako bi Firči u to ugazio), a Firči je Milošu vratio tako što ga je polio s dve kante hladne vode.

Navijaju za Sajka i nadaju se pobedi zato što bi je, kako Ana kaže, Sajko iskoristio na najbolji način. "Na mladima svet ostaje i verujem da će ako pobedi Sajko, iskoristiti pobedu na pravi način. Volela bih da neko normalan iz ekipe na farmi ponese pobedu", kaže Ana Bebić.


Ni Đorđe ni Ana ne žele da komentarišu odnose Sajka i Miloša Bojanića zato što smatraju da to nije vredno pomena, te da se sa Bojanićem svi svađaju, pa nije čudo što je Sajko upao u konflikt. Oni smatraju da bi trebalo gledati one pozitivne strane na farmi, te kažu da je često Sajko pokretao i šale i veselje na farmi, a da sa druge strane nikada nije zanemarivao rad. Upravo zbog toga misle da će nedelja u kojoj gazduje Sajko biti i radna i vesela.


"Sajko je veoma pravičan momak, dobar je i vredan i sigurno će biti vredan kao gazda. Mi ga svi gledamo i navijamo za njega. Zajedno ćemo pratiti finale, glasaćemo za njegovu pobedu i nadamo se da ima šanse", kaže Ana Bebić.

Sreda 09.06.2010. 10:54
Sajko se nazalost predstavio na "Farmi" kao jedan obican ljigavko, potrcko i podrepas najgoroj spodobi koja se ikad pojavila na nasim ekranima, samozvanom fireru Ivanu, zvanom Firci. Tesko nama, ako bi uzor mladima bio ovaj nevaspitani lenjivac, povodljiv i beskrupulozan mladic. Nije mnogo obrazovan, ali nije ni toliko glup, da ne shvata koliko je ljudsko zlo Firci. Na pijaci su mu lepo porucili, da izadje iz Fircijeve zadnjice. Inace, Sajko je po izgledu lep i simpatican mladic, zasta treba da zahvali roditeljima, a dosta je i mlad da moze da se koriguje. Zato ga ne treba hvaliti za lose ponasanje i pogresno opredeljenje da bude clan tzv. radionickog klana, vec ga treba zbog te greske kazniti izbacivanjem, da bi promenio svoj vrednosni sistem, sto ce mu u zivotu mnogo pomoci.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online