Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 27.01.2017.
10:33
alo.rs, Vestionline A

Maca Diskrecija: Mama zna da sam prostitutka!

Starleta Senada Nurkić, alijas Maca Diskrecija, okačila je mikrofron o klin i upustila se u najstariji biznis - prodavanje tela!

youtube.com/Sha Fontana
Maca Diskrecija

Osim što javno priznaje da je prostitutka, ona kaže da se ne boji zatvora, iako je njen "posao" u našoj zemlji nezakonit. Maca ističe da joj je majka najveća podrška u pohodu na novac.

- Članovi moje porodice, ujedno i moja majka Enesa, podržavaju me u odluci da se bavim prostitucijom. To je posao kao i svaki drugi. Ja moram da prodajem telo da bih preživela, a i da bih pomogla njima. Ne vidim u tome ništa loše - ostavila je bez teksta ovom izjavom bivša učesnica rijaliti šoua "Parovi" i pokušala da objasni zašto ne živi od pevanja, pošto je zagazila u te vode nakon slave koju je stekla u rijalitiju, prenosi tabloid "Alo!".

Kako je već pričala, Maca za seks sa jednim muškarcem traži 500 evra, a za grupne igrarije traži 1.000. Ukoliko njeni klijenti zahtevaju od nje neke perverzije, to naplaćuje dodatno i spava za novac isključivo sa muškarcima. Kako je rekla, do sada joj seksualne usluge nisu tražile žene, a na to ne bi ni pristala.

- Novac koji sam zaradila boraveći u rijalitiju, a koji sam htela da uložim u karijeru, dala sam mojima da otplate dug, pa sam zapostavila pevanje, ali biće i toga, nadam se. Ne odustajem od namere da se bavim pevanjem. U "Parove" ne bih ponovo, sada mi je želja da uđem u "Farmu" - kaže Maca, koja iako zna da u Srbiji bavljenje prostitucijom nije legalan posao, tvrdi da ima "jaka leđa", pa se ne boji da će završiti iza rešetaka.

- Ne bojim se zatvora. Ti što bi da me zatvore zbog ku*vanja neka mi plate račune i sve potrepštine za život. Imam dečka političara i on neće dozvoliti moje hapšenje. On me štiti od bilo kakve kazne - tvrdi Diskrecija, koja očigledno više nije diskretna, već konkretna.

- Moje usluge koriste uglavnom biznismeni. Kada im žene nisu kod kuće, ja dođem na partiju seksa kod njih u stan, a neki dolaze i kod mene. Uglavnom mi dolaze lepi i zgodni momci. Neke devojke mogu to samo da sanjaju, kunem vam se. Osim toga mi plate, daju mi i neke skupe poklone - parfeme, veš, nakit - pohvalila se starleta poreklom iz Tuzle koja trenutno živi i radi u Beogradu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online