Ponedeljak 27. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 12.08.2010.
14:59
Mondo A

Bojanić tuži farmere

Pobednik druge sezone rijaliti šou programa Farma Miloš Bojanić ispunio obećanje i podnosi tužbe protiv pet bivših saboraca.

Snimci su dovoljan dokaz na sudu: Miloš Bojanić

Osoba koja je obeležila drugu sezonu rijalitija Farma, ujedno i pobednik šoua Miloš Bojanić, rešio je da presavije tabak i naplati "pljuvanje, udaranje, psovanje mrtve majke i prvog reda na sahrani".

Miloš Bojanić najavljuje tužbe protiv Ivana Ivanovića Đusa, Ivana Fecea Firčija, Dragana Marinkovića Mace, Zorice Brunclik i Maje Odžaklievske, a razmišlja da se na sudu sretne i sa Rakom Radovićem.

Bivše cimere će da tereti za uvredu časti i nanošenje duševnog bola, a njegovi advokati trenutno pregledaju snimke koje će koristiti kao dokaze. Folker poručuje da će novac koji bude dobio od farmera dati u dobrotvorne svrhe.

"Krivim produkciju što je dozvolila da ti ljudi blate lik i delo ozbiljnog čoveka i intelektualca, kakav sam ja. Advokatica je pregledala snimke koji su dovoljan dokaz na sudu, jer imamo i sliku i ton. Novac od tužbi mi ne treba, daću ga u dobrotvorne svrhe, ali hoću da naučim te kretene da ne mogu da pljuju svakoga. Teretiću ih krivično i materijalno, osim Đusa, koga ću samo krivično jer on nema novca", rekao je Bojanić "Pressu" i dodaje da će repera tužiti za seksualno maltretiranje i duševnu bol, ali i uvredu u pesmi "Farma, drama" u kojoj ga naziva "junećom glavom".

Folker će tužiti Firčija zbog "psovanja prvog reda na sahrani i klevetu da mu je psovao decu", Dragana Marinkovića Macu zbog "psovanja mrtve majke, prskanje vodom, pljuvanje i fizički kontakt", a Zoricu Brunclik zbog izjave da je pedofil. Tražiće takođe da se na sudu ispita i kako je Zorica za vreme vladavine JUL-a dobila stan u centru Beograda.

Na spisku tužbi je i Maja Odžaklijevska, koju je Bojanić tokom rijalitija prozivao da se ne kupa.

"Dva puta me je prevarila, jer je otišla samo da opere kosu, a ne da se potpuno okupa. Nju ću tužiti. Sadržaj tužbe protiv nje biće usmeren na to što je pričala da sam homoseksualac i da mi je žena samo paravan. Ja sam javna ličnost i svoj lik sam gradio 40 godina, a oni su pokušali da me omalovaže", ističe Miloš, koji razmišlja i o podizanju tužbe protiv Rake Radovića:

"On je krenuo stranputicom kad se priklonio Firčijevom klanu. U jednoj raspravi opsovao mi je majku i zbog toga ću razmisliti da li da ga tužim. Moram da pogledam snimak, jer sam zaboravio detalje svađe", kaže Bojanić.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 12.08.2010. 17:13
Ovaj covek je glup.On sebe naziva intelektualcem, smesno.Ako je neko vredjao neciju porodicu onda je on uvek bio prvi.I pose farme on nastavlja da igra igru.Govorio je kako je namerno glumio da ima visok pritisak, kako je svima skenirao mozak i da udara tamo gde najvise boli, pa koliko treba da je covek glup pa da mu veruje.Da li je normalno da ti se neko dere na uvo, a da ti ne reagujes? Na sva ponizenja je bio spreman samo da dodje do love.Lazni patriota, prozivao je ljude na nacionalnoj osnovi, znajuci da ima majmuna koji ce se na to primiti.Mozda sada i mene tuzi, a mozda i pola Srbije koja ga naziva govedjom glavom.Nadam se da oni koji su ga tuzili posle farme, da ce mu uzeti dupli vise nego sto je dobio kao pobednik.Ostani Bojanicu tamo u Crnoj Gori, i ne vracaj se u Srbiju. Lepo mu je Firci rekao: Milose nisi lep, al si zato glup.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online