Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 21.10.2010.
10:47
Vestionline A

Bane se dokazivao u Vendinom krevetu

Vendi ne prestaje da provocira "farmere", a poslednja žrtva bio je Bane i njegove (homo)seksualne sklonosti. Da bi pokazao koliko (ni)je gej on je tokom noći upao u Vendin krevet i ponudio joj seks.

Bane, ti si gej: Vesna Vukelić Vendi

Pošto se posvađala sa Bakijem oko pesme koja će se slušati na žurci Vesna Vukelić Vendi je svoj bes usmerila ka manekenu Banetu Jankoviću. Prvo je Jasmini Ani rekla da neće dozvoliti Banetu da se loše ponaša prema ženama, a potom se vratila kod Bakija i nastavila da mu puni glavu o Banetovim homoseksualnim sklonostima.

Vendi se nimalo nije ustručavala da razgovor ostane samo između njih, pa ju je maneken na kraju čuo. Da bi se pokazao ko je i šta je Bane je u ranim jutarnjim satima, u pijanom stanju, skočio kod Vukelićeve u krevet prilično razgolićen i pokušao da je "naloži“, ali ga je ona brzo otkačila.

"Daj, bre, da probam tebe i sve ću ti dokazati! Pokazaću ti šta znam pa da vidimo šta će se desiti", započeo je Bane u dnevnoj sobi pre nego što su otišli na spavanje.

"Ja ne volim muške kurve! Zavodiš ovde ove ženske indijance, a u stvari znaš ko si i šta si", odgovorila je Vukelićeva, a onda je išla od farmera do farmera i pokušala i od njih da izvuče zaključak da je Bane gej.

Vendi, pokidaj me. Neka gori!: Bane se dokazuje

Kad se leglo na spavanje Bane je pijan mrmljao: "Vesna, dođi kod mene u krevet da ti pokažem neke stvari! Dođi do mene, neću se buniti".

"Ja homiće ne preferiram! Rašrafiću te!", odgovorila je Vendi.


"Pokidaj me, samo neka gori! Prepustio sam se tebi, samo dođi kod mene u krevet. Ja sam se predao tebi, Vesna, i imaš podignutu moju belu zastavicu, samo dođi kod mene u krevet da ti pokažem da volim žene", rekao je Bane napadajući Vukelićevu u krevetu, ispod jorgana, a pošto ga je odbila, nije imao šta drugo da radi već da se golišav "pokrije po ušima“ i legne da spava.

Eva: Bane i Natalija zaljubljeni
 

Pevačica Katarina Živković otkrila je Evi Ras da se prijavila da bude sluškinja jer joj smeta napeta situacija na farmi koju je prouzrokovala. Naime, Katarina je ubeđena da je ona razlog Bakijevog opijanja, kao i loše komunikacije između njega i Baneta Jankovića. 


Međutim i Eva je otkrila jednu tajnu, a to je da ona taj posrednik između Natalije i Baneta i da je prenosila poruke koje čak ni kamera nije zabeležila. Naime, Eva je otvorila dušu pevaču Aci Iliću i rekla da su Natalija i Bane zaljubljeni jedno u drugo, te da će im se sudbine kad izađu i te kako promeniti.


"Bane i Natalija su se zaljubili jedno u drugo! Ja to znam pošto sam prenosila poruke kada je Bane bio u izolaciji. A ovo što on radi sa ostalim devojkama je samo maska da se napolju ne bi saznalo za njih dvoje! To je ljubav, znam ja... I ta ljubav će im promeniti sudbine kad izađu napolje", rekla je Rasova dok je posmatrala manekenovo muvanje ostalih devojaka.

Baki naduvao Vukelićevu!


Iste večeri, Vesna Vukelić Vendi i Baki umalo se nisu potukli, a sve zbog toga što je starleta nadobudno od densera tražila da joj pusti muziku po njenoj želji. Kada je alkohol uzeo maha, Vendi je skočila na noge lagane i s ostalim farmerima zamešala. S obzirom na to da je Baki na žurki bio zadužen za muziku, u neko doba pustio je baladu, što se njoj nije dopalo te se odmah brecnula na njega.

 
"Skini to, hoću neki brži ritam", naredila je Vendi, na šta je on kao oparen uzvratio: "Duvaj ga! Ne možeš tako da se ponašaš, stvarno si bezobrazna!"

 
"Nisam", odgovorila je Vendi, a kako bi ga još više razljutila, u nekoliko navrata je pokušala da zaigra s njim, ali je Baki iskulirao. Uvidevši da ga neće isprovocirati, Vukelićeva se denseru unela u lice i rekla: "Ja jesam mnogo bezobrazna!"

Počela je svađa u Vendinom maniru, a onda je odustala od Bakija i počela da proganja Baneta, što nas vraća na početak priče. 

POVEZANE VESTI

Četvrtak 21.10.2010. 12:49
kako je uspeo sa gacama. moron, zaboravio da se skine.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online