Subota 1. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 01.11.2010.
04:16
Blic A

Bojana: Zaljubljena sam u Nikolu

Kada je otišla na pusto ostrvo na Filipinima, manekenka Bojana Barović, koja godinama živi i radi u Americi, nije ni slutila da će joj „Survivor“ promeniti život. Posebno onaj ljubavni. Ovih dana na televiziji „Prva“ svedoci smo prvih ljubavnih iskrica između nje i Nikole Rokvića, a Bojana otkriva na koji način se rodila ljubav između nje i pevača, šta ju je privuklo kod Nikole, kako njihova veza razvijala i kako funkcioniše sada kada je šou završen.

Sve je počelo ''prljavim plesom'' u vodi: Bojana Barović

- Istina je da je naš prvi kontakt nekako bio taj „prljavi ples“ u vodi i tada sam znala da mi se dopada, ali nisam ništa planirala. Jednostavno, nisam razmišljala o tome niti sam želela da se bilo šta desi. „Survivor“ je takav tip rialitija da nismo želeli da se akcenat baci na našu ljubavnu priču. Sve se desilo spontano i više su drugi primetili tu neku energiju između nas. Te prozivke u plemenu su bile simpatične i sve je bilo nekako opušteno, ispričala je manekenka za ''Blic''.


Zbog čega ste se zaljubili u Nikolu?

- Veoma mi se dopalo to što je on prirodan, normalan i zabavan, čvrsto stoji na zemlji, a to je u šou-biznisu danas retkost. Veoma je realan, svestran, pametan i naše energije su se jednostavno poklopile.


Da li vam je bilo teško da ostvarite ljubav s obzirom na okolnosti?
- Normalno da je bilo otežavajuće. Situacija je sama po sebi specifična i naša veza je zbog svega toga počela na potpuno drugačiji način. Mnogo toga nije smelo da se desi što je situaciju učinilo još interesantnijom - nešto želiš, a ne smeš. Jednostavno, bili smo jedno pored drugog mesec dana i bilo nam je lepo.


Pretpostavljamo da vam je Nikola bio najveća podrška?
- Nisam mogla da znam kome mogu da verujem, da li neko folira ili ima taktiku. Ipak, ja sam zaista jedino njemu mogla da verujem sto odsto i nisam pogrešila.


Kakvi su bili komentari drugih vezani za vaš odnos?
- Mnogi su bili skeptični s obzirom na priče koje su pre pratile Nikolu, ali i na način mog života zbog manekenskog posla. Mnogi su se iznenadili što smo uspeli.


Kako je izgledala vaša veza kada ste se vratili u Srbiju?
- Nisam se opterećivala pitanjem šta će se dešavati. Plan je bio da se posle takmičenja vratim u Ameriku, ali se plan promenio zbog emisije i svega, i došla sam u Srbiju. Tek smo ovde započeli pravu vezu. Bila sam iznenađena brzinom našeg zbližavanja. Na ostrvu sam ga upoznala na prijateljski način, a ljubav se nekako desila kasnije. Posle „Survivora“ naš odnos je mogao da krene na jednu ili drugu stranu. Sada imamo odličnu vezu. Sve je savršeno, zaljubljeni smo i super funkcionišemo.


Kako usklađujete ljubav i karijeru?
- Pa najveći nam je problem da uskladimo vreme, ali za sada uspevamo. Nikola je bio nedelju dana u Americi, ja dolazim ovde. Mislim da je bitno da oboje imamo karijere. Jednostavno smo karijeristi i važno je to održavati. Mislim da nije poenta da stalno budemo zajedno, a da se odreknemo svega što imamo u životu.


 

Samo je njemu verovala: Nikola Rokvić

Planirate li zajednički život?
- Ništa ne planiramo. Ne možemo ni da planiramo jer ja još ne znam gde živim. Kada sam u Srbiji stalno smo zajedno, ili kod njega u Beogradu ili kod mene u Novom Sadu. Nemamo planova da kupimo stan, em smo kratko u vezi, em još ne znam sve poslovne obaveze.
 


Bili ste prvi vođa ženskog plemena i plemena Kasuko, kako ste se snašli?
- Bilo mi je drago, ali i velika odgovornost. Ipak sam donosila odluke, nisam želela da preterano naređujem i zalagala sam se za jednakost. Smatrala sam da bi trebalo da funkcionišemo kao tim.


Šta vam je najteže palo tokom robinzonskog načina života?
- U startu sam imala probleme sa spavanjem. Spavali smo na bambusu i bilo je teško. Posle sam spavala na plaži, gde su me izjele neke filipinske bubice, i bolelo je. U svakom slučaju, na kraju sam se šalila da ću spavati tako što ću plutati na vodi. Osim spavanja, dosta smo i kisnuli, posebno što je nama u početku krov i te kako prokišnjavao.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online