Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 14.02.2011.
03:44
Press A

Ognjen i Danijela: Želimo brak i decu

Ljubav između Ognjena Amidžića i Danijele Dimitrovske cveta već sedam meseci, uprkos tome što popularni voditelj živi u Beogradu, a zgodna manekenka u Njujorku.

Nije teško voleti se "preko bare": Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić
 

U intervjuu za "Pres" atraktivni par priča o tome kako neguju ljubav na daljinu, čime su jedno drugo osvojili i otkrivaju da ni današnji praznik, Dan zaljubljenih, ne mogu da proslave kao ostali.

Danijela: U ovom periodu uvek sam van zemlje. S obzirom na to da Ognjen ne može da mi se pridruži u Njujorku, Dan zaljubljenih proslavićemo preko skajpa. To uopšte nije loša ideja. Malo hrane, malo vina do dugo u noć i Sveti Valentin i Sveti Trifun zajedno!

Ognjen: Nažalost, Danijela i ja smo razdvojeni na današnji dan jer je morala da se vrati za Ameriku, ali sam zato sinoć sve organizovao. Sve je počelo romantičnom večerom uz sveće, cveće, muziku i poklone. Ne proslavljam nešto praznike tog tipa, mada i oni imaju svoju draž. Svetog Trifuna slavim skoro svake večeri. S Danijelom, naravno.

Da li vam teško pada razdvojenost budući da živite na dva kontinenta?

Danijela: Moj posao je takav i poslednjih šest godina živim i funkcionišem na taj način. Mnogo toga mi nedostaje. Trudim se da budemo što manje razdvojeni, a današnja tehnologija olakšava situaciju.

Ognjen: Naravno. Kao što bi i svakom drugom to smetalo. Ipak, dajemo sve od sebe da se viđamo što češće i da budemo što bliže.

Kada se osamite, da li razgovarate o braku, deci, zajedničkoj porodici...?

Danijela: Sasvim je normalno da se dotaknemo toga ponekad. Ali ja imam još mnogo posla i poslovnih planova koje moram da realizujem pre toga.

Ognjen: Normalno da pričamo o svemu tome. Stavovi i razmišljanja nam se poklapaju i to je veoma važno. Ali još je rano za realizaciju.

Da li si ljubomorna što je Ognjen često u društvu prelepih žena, kojima u emisiji udeljuje komplimente?

Danijela: Zašto bih bila? Sve je to sastavni deo posla i lepog vaspitanja. On ima moju potpunu podršku što se posla tiče, kao i ja njegovu.

Čime si osvojio zvanično najlepšu Srpkinju na svetu?

Ognjen: Osvojio sam je prvenstveno svojom lepotom, šarmom i upornošću. Elokvencija i harizma ne mogu se kontrolisati. U stvari, mislim da je ona mene jurila, i to godinama unazad, ali je to odradila mudro, neprimetno i taktički. Šalim se, toliko sam joj dosađivao da je od muke pristala!

Ko koga češće posećuje?

Danijela: Mi živimo zajedno gde god da smo. Ipak, ja češće dolazim u Srbiju jer mi to posao dozvoljava.

Ognjen: Danijela češće dolazi. Dosta putuje i kad god ima neki posao u Evropi, ona iskoristi priliku i dođe u Srbiju. Ali zato je leto moje. Tad putujemo zajedno svuda.

Da li ste razmišljali o tome da jednog dana zajedno vodite neki šou?

Danijela: Pristala bih jedino ako mi ponudi vrhunske finansijske uslove.

Ognjen: Ko zna, možda jednog dana i uradimo tako nešto, ali moramo biti sigurni da će biti dobro, smisleno i kvalitetno.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online