Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 21.03.2011.
08:50 >> 18:54h
Blic puls A

Raskinuli Željko i Jovana!

Tek što su prestale priče o njihovoj veridbi Željko Joksimović i Jovana Janković su raskinuli. U subotu uveče, na koncert u Varaždinu, Željko je došao sam što je bio definitvan pokazatelj kraja njihove ljubavi.

Jovana i Željko: Kraj veridbe i ljubavi?



Pre mesec dana pevač je zaprosio voditeljku Jovanu Janković, a posle petnaest dana njih dvoje su raskinuli veridbu. Upućeni kažu da su razlog nesuglasice koje su postojale u njihovoj vezi i koje su nadjačale trogodišnju ljubav.


Da se nešto dešava u njegovom životu Željko je pokazao u subotu uveče na koncertu u Varaždinu kada je zapevao pesmu "Ljubavi" čiji stihovi glase: “Ljubavi, mi smo mnogo toga hteli zajedno, samo ovo nismo smeli, nikada; nije smelo da se desi da ja tebe, a ti meni izgubiš”.

Na licu mu se videla tuga, a voditeljke, koja ga je pratila na svim nastupima, nije bilo u blizini.


Jovana izdala saopštenje o raskidu

 

"Da bih stavila tačku na sve spekulacije, medijska preuveličavanja i senzacionalizam, želim da se obratim javnosti koja je pokazala pojačano interesovanje za Željkove i moje isključivo lične i privatne odnose", navela je Jovana u saopštenju za javnost.

 

"Nadam se da nakon ovog mog saopštenja neće više biti potrebe za preterivanjima svih vrsta, neukusnim i nedoličnim komentarima i Željkovim i mojim daljim povlačenjem po medijima u vezi sa stvari koja je samo i isključivo naša".

 

"Nakon tri godine naše uzajamne velike ljubavi, Željko i ja zaista više nismo zajedno. Kao i svaka veza, i naša je imala uspone i padove, nesuglasice i izuzetne i lepe trenutke, ali najpravičnije bi bilo reći da se naša ljubav na kraju nekako sama ugasila, o čemu smo se oboje saglasili, razgovarali i doneli odluku kao zreli ljudi koji su delili život tri godine", navela je Jovana Janković.

I za razliku od onih koji svoje razvode najavljuju na popualrnim društvenim mrežama Željko to nije uradio već je na svom profilu na "Tviteru" okačio fotografiju baš sa tog nastupa u subotu, ali na fotografiji je bila publika, niti on, niti Jovana.
 

- Tačno je, nismo više zajedno. Iz poštovanja prema Jovani i divnom vremenu koje smo proveli zajedno ne želim da iznosim razloge zbog kojih smo se rastali. Konkretnog razloga zapravo i nema. Jednostavno počeli smo da se razilazimo. Neke stvari nisu mogle da funkcionišu onako kako smo oboje želeli – rekao je Joksimović za Pulsonline.

Jovani ovo nije prvi put da vrati verenički prsten i izađe iz veze. Isto je uradila i sa Aleksandrom Zeremskim sa kojim je bila u vezi pre Željka.

Ponedeljak 21.03.2011. 12:11
E,zbog ove vesti,necu moci da rucam!Da je ova riba-riba i po je.A koga ce da zanima ova vest kad narod nema sta da jede,nema da plati struju,nema za lekove da se leci.Pisite protiv ovih nasih lopina,otkrivajte afere,korupciju,otkrite nesto da bude bolje ovom napacenom narodu,da mu bude bolji zivot!Za pevace i zadovoljstva bice vreme tek kada budemo normalno ziveli,bez pritisaka od nase a i svetske vlasti.
Ponedeljak 21.03.2011. 19:46
Dal' se zna, ko je koga prevario?
Utorak 22.03.2011. 17:43
Jovana i Željko, Jovan,Željko,Željko, Jovana. Jovana i Željko i Jovana,|eljko i Jovana,Jovana,Željko... ovana i Željko, Jovan,Željko,Željko, Jovana. Jovana i Željko i Jovana,|eljko i Jovana,Jovana,Željko... ovana i Željko, Jovan,Željko,Željko, Jovana. Jovana i Željko i Jovana,|eljko i Jovana,Jovana,Željko...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online