Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 04.07.2011.
15:27 >> 16:07h
Vestionline A

Ko je osvojio Vimbldon - Novak ili Jelena?

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je juče Vimbldon, ali i plasirao i na prvo mesto na ATP listi. Srbija je slavila, ali slavila je i loža u kojoj je sedela Novakova porodica i tim koji je doprineo fantastičnom uspehu srpskog tenisera. Međutim, osoba koja se najviše radovala Novakom uspehu je njegova devojka Jelena Ristić. Možemo li onda s pravom da pitamo, da li iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena?

Zajedno na vrh: Jelena Ristić sa Novakom i vimbldonskim peharom

Poznato je svima da oko poznatih ličnosti kruže tračevi. Ni Novak Đoković, nažalost, nije bio pošteđen spletki i tračeva.

Novaka su najpre povezivali sa teniserkom Marijom Šarapavom. Šuškalo se da postoji nešto između njih dvoje. Osim što je Novak svojevremeno imitirao rusku teniserku i šalio se na njen račun, ništa više od toga nije bilo.

Potom su ga spajali i sa nedavno razvedenom pevačicom Natašom Bekvalac, ali ni to nije poremetilo stabilnost Novakove veze. Njegova devojka Jelena je nekako uvek bila tu, nenametljivo i sigurno.

Nije tajna da Novaka obožavaju koleginice, ali i druge poznate ličnosti kao što je Lejdi Gaga ili sve popularnija Pipa Midlton. Jedan od razloga je možda i to što je Novak pored tenisa uspešan i u šoubiznisu.

Ko je u stvari Jelena Ristić?

Jelena je Novakova dugogodišnja ljubav. Žena koja ga prati i pruža mu podršku na skoro svim turnirima. Daje mu snagu da istraje. Novak je sam u jednom trenutku izjavio za nju:

"Navikla je na sve. Jelena zna kakav je moj posao. Ona je izgrađena ličnost, magistar ekonomije. Sada sprema doktorat, ima svoj posao i njena nesebična podrška mi mnogo znači."

Nijednog trenutka, ni Jelena, ni Novak nisu reagovali na brojna pisanja medija o Novakovim izletima i špekulacijama da se on provodi i švrlja devojci iz leđa.

Umesto da troši energiju na demantovanje, Jelena se nije osvrtala i stajala je uvek uz Novaka, spremna da ga podrži.  Zajedno su prošetali crvenim tepihom u Kanu. Ručali u "potpunom mraku" u restoranu za slepe, i na kraju se slikali sa Novakovim najvećim trofejem u karijeri.

Novak je izjavio da je Jelena devojka njegovog života, i da je spreman da sa njom ima porodicu i puno dece. Priča se da su vezu potvrdili veridbom...

Pa, možemo li onda s pravom da pitamo da li iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena, prosudite sami?

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 04.07.2011. 15:57
Ne stoji IZA nego PORED. Zasto bi stajala iza? Znam da se tako kaze, ali pravilnije je reci pored.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online