Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Ponedeljak 28.11.2011.
02:48
Blic puls A

Merlin oborio rekord beogradske "Arene"

Treći koncert Dina Merlina u "Beogradskoj areni" kasnio je skoro sat vremena, ali to nije sprečilo verne fanove popularnog pevača da strpljivo sačekaju najbolji provod u životu. Atmofera je bila fenomenalna, a prema mišljenju onih koji su imali prilike da isprate sva tri koncerta, možda najvatrenija do sada.

Na tri koncerta skoro 60 hiljada fanova: Dino Merlin
 

Treći koncert Dina Merlina počeo je sa skoro sat vremena zakašnjenja, tek u 21.20 sati. Na ulazima je bilo dužeg zadržavanja, kao i prethodnih večeri, zbog strogog obezbeđenja i detaljne kontrole pri ulasku u Arenu, ali je sve i ovog puta proteklo bez incidenata.

Veliki broj policajaca i pripadnika žandarmerije, ali i policajaca u civilu bio je raspoređen oko Arene, ali prema rečima organizatora nije bilo potrebe za intervencijama.


Kao i dve prethodne večeri, tročasovni nastup je otvoren pesmom "Ispočetka". Dino se ovog puta opredelio za crni kožni sako i crne pantalone, popularne "šalvare". Uprkos malom umoru zbog dva prethodna nastupa, bio je odlično raspoložen i sve vreme je komunicirao sa publikom, zahvaljivao se na energiji koju mu šalju i pozivao 18.000 ljudi da pevaju sa njim.

I sinoć je Dinova publika imala prilike da vidi snimke dve bebe, koje su prve rođene tog dana, Sašku iz Beograda i Ahmeta iz Sarajeva, kojima je pevač poklonio po dukat.

Repertoar i redosled ostalih pesama je bio nepromenjen. I gosti su ostali isti: sa Ivanom Bafić, Željkom Joksimovićem i Vesnom Zmijanac otpevao je "Godinama", "Supermen" i "Kad zamirišu jorgovani".

Publika je i treće večeri najviše reagovala na hitove "Kad si rekla da me voliš", "Jel Sarajevo gde je nekad bilo", "Bosnom behar pobeharao" i "Kremen", posle koje je Merlin praćen gromoglasnim ovacijama legao na binu.

Treći koncert popularnog pevača ispratio je veliki broj poznatih ličnosti, a između ostalih primećeni su Nikola Rokvić i Bojana Barović, Mia Borisavljević, Vanesa Šokčić, Boban Rajović i mnogi drugi.

- Kad čovek sanja gde može najdalje da ode, to je ovo! Hvala vam Beograde. Ovo je fantazija - rekao je Dino i na bis otpevao veliki hit "Ako me ikada sretneš".

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 28.11.2011. 05:57
kao sto vi gledate na mene cudno..tako gledam i ja na vas.. kako bre mozete da slusate ove zalopojke..turcizam..text se u svakoj pesmi svodi na isto..jebali smo se..volela si me i ja sam tebe..nedostajes mi..i tome slicno..bla bla.. stvarno ne razumem..bas me briga koliko cu da imam minusa..ja pricam otvoreno..ne foliram se za pluseve..samo ne valja vam zanat sa muzikom..
Ponedeljak 28.11.2011. 08:47
Kao po obicaju,beograd nas je osramotio organizujuci dinov konccert.pitam se,da li bi dino napunio halu borik u banja luci? Cisto sumnjam.toliko o patriotuzmu komunjarskog nam glavnog grada
Ponedeljak 28.11.2011. 09:00
Ни један једини частан Србин није могао отићи на тзв. концерт овог дервиша из сарај`ва, србомирсца и обичног плагијатора. Ово само могу да ураде антисрби београцки. Знам да их има баш оволико колико их је било на овом исламском арлаукању, али да су баш сви били у посету дервишу који дошао да их обиђе болесне - е, то је и за мене изненађење!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online