Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 05.01.2012.
20:53
Blic A

Rijana se vratila momku koji ju je tukao do besvesti?

Pevačica Rijana i njen kolega Kris Braun u poslednje vreme razmenjuju čudne poruke na Tviteru, koje ukazuju na moguću obnovu njihove romanse. "Kako možeš da je lažeš dok spavaš sa mnom?” napisala je nedavno pevačica svom bivšem dečku s kojim je raskinula početkom 2009. godine, nakon što ju je pretukao.

Rijana i njena velika ljubav Kris Braun
 

Da je u ljubavi srce jače od razuma, pokazala je lepotica sa Barbadosa koja izgleda i dalje gaji osećanja prema pevaču Krisu Braunu. Skoro tri godine nakon raskida bivši par je počeo da se dopisuje putem društvene mreže Tviter.

Kris je krajem decembra oživeo stari plamen rečenicom: "Volim te više nego što znaš.” Nakon nekoliko minuta Rijana je sa svog profila objavila odgovor: "Za većinu stvari smo na istoj strani. Uvek ću te voleti."


Uoči Nove godine ona je napisala: "Donela sam neke odluke", ali se već prvog dana 2012. godine izgleda predomislila, pa je posavetovala ženski deo svojih fanova:

"Nemojte im davati više šansi. Imali su svoju priliku." Istog dana zvezda je otkrila da je usamljena i da bi volela da ima nekog pored sebe. "Moramo da pronađemo nekoga koga ću ljubiti za sledeće novogodišnje veče."

Sutradan je na Tviteru osvanula potpuno zbunjujuća Rijanina poruka: "Kako možeš da je lažeš dok spavaš sa mnom? Ako nemaš odgovor, ne moraš da odgovoriš." Kris Braun nije dao komentar na ovu izjavu, pa je Rijana dodala još jednu: "Da li je ovo ljubav? Možda sanjam, a možda sam jednostavno luda!".

Izgleda da se od objavljivanja te poruke do sledećeg pevačicinog javljanja dogodilo nešto značajno, jer je nakon sat vremena zadovoljno zaključila: "Bog mi je poslao anđela sa neba koji će me voleti do kraja života!” Rijana je takođe razmenjivala poruke i sa Krisovom majkom - na njenu izjavu: "Devojko, nedostaješ mi. Znaš ko si", odgovorila je: "I Vi meni nedostajete".

Izvor blizak popularnoj pevačici otkrio je za britanske medije da ona nikada nije prestala da voli Krisa Brauna i da su već izvesno vreme u kontaktu. Rijana je navodno pobesnela kada je saznala da njen bivši dečko provodi novogodišnje praznike sa novom devojkom Karuiči Tren u Las Vegasu, pa je zbog toga javno objavila da je vara. Karuiči je odreagovala na tu tvrdnju, kratko napisavši: "Šta hoćeš?"

Iako su nakon svega što se izdešavalo između njih dvoje prijateljice savetovale Rijanu da se kloni Krisa Brauna, ona izgleda ne može da se suzdrži i ponaša se kako joj osećanja diktiraju.


"Nikada mu ne bih poželela ništa loše", rekla je ona u jednom intervjuu.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 05.01.2012. 22:06
to ti je dokaz da zenske treba dobro j.... i tuci
Petak 06.01.2012. 18:20
Ambrela,za batine je bila zrela ambrela ela ela ela ...
Četvrtak 12.01.2012. 11:25
Kakva PAĆENICA!!! O kakvoj ljubavi ona priča?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online