Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 19.07.2012.
02:30
Alo A

Tuđmanov unuk prodaje svoj pornić

Pevači koji žele da postanu zvezde često ne biraju sredstva do tog cilja, ali je rođeni unuk Franje Tuđmana nadmašio sve prethodnike - on je, naime, pažnju na svoj rad hteo da skrene preko privatnog pornića, navode beogradski mediji.

Igor Tuđman, koji je još ranije u našim medijima najavljivao karijeru folk zvezde, juče je nekolicini novinskih redakcija, preko svoje devojke nudio njihov intimni snimak, a kada je “Alo!” odbio da ga objavi, pojavio se i lično, i to veoma ljut, piše beogradski list.

Krenuo "Severininim koracima": Igor Tuđman
 


Cela priča počela je tako što je nepoznata devojka koja se predstavila kao Maja stupila u kontakt sa našom novinarkom i rekla joj da ima privatni porno-snimak Tuđmanovog unuka koji je spremna da proda. Dotična osoba navela je da snimak traje sat vremena i da je sniman profesionalnom kamerom. Tvrdila je da je Tuđman na snimku sa svojom devojkom, koja je inače njena bivša najbolja drugarica, te da objavljivanjem pornića želi da joj se osveti, a usput i da zaradi, tvrdi "Alo!".

Nestao pre dva meseca?!

 

Ime Igora Tuđmana pojavilo se u domaćoj štampi pre nešto više od dva meseca, kada je objavljena informacija da je potomak nekadašnjeg hrvatskog predsednika nestao u Novom Sadu.


U nameri da list vidi o čemu se radi, sa navodnom Majom ugovoren je sastanak u  redakciji kako bi videli snimak i uverili se u njegovu verodostojnost, te u eventualne pravne konsekvence nakon njegovog objavljivanja. Posle nekoliko otkazivanja, ponuđačica je došla u ''Alo!”, ali  joj je ubrzo predočeno da su se u međuvremenu konsultovali sa njihovim pravnim timom, nakon čega su odlučili da ne žele da na taj način zadiru u privatnost Igora Tuđmana i njegove izabranice.

Nakon što su joj se izvinili zbog utroška njenog vremena i ispratili je, ubrzo nas je sa njenog telefonskog broja pozvao muškarac koji se predstavio kao Igor Tuđman, koji je potom i došao u redakciju lista "Alo!", i to u društvu dotične Maje, zapravo svoje, kako se pretpostavlja, devojke i partnerke u filmu Nataše Ivkošić. Sa njom se, inače, već pojavljivao u medijima, iako je zvanično oženjen.

- Ja sam Igor Tuđman i neću vas tužiti ako objavite moj snimak - rekla je potencijalna folk zvezda glavnom i odgovornom uredniku lista "Alo!" Dejanu Vukeliću, a na njegovo pitanje zašto to želi da učini, odgovorio je:
- To je moj marketing.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 19.07.2012. 02:38
Ovaj lik je skroz zajebo i svog dedu. Izgleda da im je sizofrenija nasledna osobina.
Četvrtak 19.07.2012. 08:36
Galopira slava prema njemu.
Četvrtak 19.07.2012. 07:25
Ovaj ce da se polomi kako bi postao slavan.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online