Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 16.10.2012.
10:14
telegraf.rs, Press A

Teniser dolazi u Srbiju da otkrije istinu o misici

Ovogodišnja pobednica nadmetanja za najlepšu devojku Srbije Nikolina Bojić izazvala je najveći skandal od kad postoji ovo takmičenje. Dok jedni navode da će joj danas biti oduzeti kruna i novčana nagrada, drugi pišu da u Srbiju stiže njen suprug, kanadski teniser Frenk Dančević, da bi se konačno raščistilo da li je misica udata ili ne.

Frenk i Nikolina: Venčani ili smo "vereni"

Telegraf je objavio da će Nikolini Bojić danas biti oduzeta titula mis Srbije, koju je osvojila prošle nedelje! Diskvalifikacija sledi zbog braka sa kanadskim teniserom Frenkom Dančevićem, jer je propozicijama takmičenja uslovljeno da devojke budu neudate.

"Press" je objavio da će teniser Frank Dančević na poziv kompanije "Mis Ju" doći u Srbiju kako bi javnosti objasnio da li je u braku sa misicom Nikolinom Bojić.

 

"Njih dvoje upoznali su se pre dve godine u Apatinu, kada je on posetio rodni kraj. To je bila ljubav na prvi pogled, od tada su stalno zajedno, a Frank je podržava u svemu. Međutim, i dalje veoma mali broj ljudi zna istinu - da li su se tajno venčali ili su samo vereni", rekao je izvor "Pressa".

Ako Nikolina zaista ostane bez krune, ona odlazi u ruke (na glavu) prve pratilje Aleksandre Doknić iz Požarevca. Konačnu i zvaničnu odluku danas bi trebalo da saopšti direktorka kompanije "Mis Ju" Vesna da Vinča.

U "Mis Ju" kažu da već danima nisu videli Bojićevu, koja se juče nije pojavila na dogovorenom sastanku, na kojem je trebalo da dostavi dokaze o svom bračnom statusu. Umesto toga, lepotica iz Kule ovlastila je advokata koji će u njeno ime pregovarati sa kompanijom "Mis Ju".

Ova informacija zatekla je kompaniju, koja je uzvratila istom merom - advokatom.

"Očigledno da su stvari oko Nikoline Bojić, zasad zvanične mis Srbije, mnogo zamršenije nego što se moglo pretpostaviti. Komunikacija preko advokata je veoma ozbiljna stvar i u ovom slučaju otvara niz sumnji i pitanja. Zato smo sledeći korak prepustili našem advokatu, koji bi trebao do srede da nas obavesti o ishodu razgovora, kada ćemo i moći da obavestimo javnost o daljem statusu Nikoline Bojić", ističu u kompaniji "Mis Ju".

Ako Nikolini uzmu titulu misica postaje Aleksandra Doknić

Cela zavrzlama oko misice nastala je kada je u medijima objavljeno da je udata za kanadskog tenisera Frenka Dančevića, što se kosi sa propozicijama takmičenja. Bojićeva je tada demantovala da je u braku, uz konstataciju da "prstenje ilii burme ne znače venčanje".


To nije bio i jedini greh koji se Bojićevoj stavlja na dušu. Naime, dodatnu kontroverzu izazvale su i golišave fotografije, koje je Nikolina snimila za novosadsku modnu agenciju "Biznis model".

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online