Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Četvrtak 16.05.2013.
11:20
Kurir, Alo A

Seve pevala direktoru NIS-a za rođendan u Belom dvoru

Generalni direktor Naftne industrije Srbije Kiril Kravčenko želeo je da mu na proslavi 37. rođendana zapeva Severina, što je ona sa zadovoljstvom prihvatila. Seve je celu noć zabavljala goste u Belom dvoru u Beogradu. Jedini trag sa ove proslave je vatromet koji se u jednom momentu video nad dvorom, a fotografisanje je bilo strogo zabranjeno zbog uglednih gostiju koji su se, verovatno, malo "raspojasali".

Severina zabavljala ugledne goste ruskog biznismena
 

"Oduševljen je njenim pesmama. Ona mu je omiljena pevačica s ovih prostora. Pozvao je njenog verenika Milana Popovića s kojim je dobar prijatelj i rekao mu da bi voleo da Seve uveliča njegovu proslavu", rekao je izvor "Kurira", a jedan od gostiju, koji je insistirao na anonimnosti, za "Alo" je otkrio kako je proslava izgledala.

Kiril Kravčenko poznat po dobrim zabavama

"Bilo je mnogo gostiju, što prijatelja što ljudi iz poslovnog sveta. Kravčenko se potrudio da sve protekne u najboljem redu. Vrhunac večeri bio je Severinin nastup. Pevačica je bila odlično raspoložena pa je sve goste podigla na noge. Svi su uživali", ispričao je jedan od gostiju.
 

Na zabavi je fotografisanje bilo strogo zabranjeno zbog velikog broja uglednih gostiju. Kravčenko je poznat po glamuroznim proslavama, a zbog Severine su do jutra svi bili na nogama.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 16.05.2013. 13:17
A u firmi mu haos, masovno otpustio iskusne radnike, zadržao samo poltrone i ugovorce, već će mu se to pokazati u vrlo bliskoj budućnosti.
Četvrtak 16.05.2013. 21:28
Taj Bacuska je kupio NIS za 400 mil.evra, mada je NIS bio procenjen na 2,5 milijarde evra. Taj bacuska je prilikom kupovine NIS-a imao 16000 radnika, sada ima 6000 i oko 4000 mladih zaposlenih preko usluznih firmi ( koje su vrlo problematicne) za platu od 20000 din, a mi ga odlikujemo i proglasavamo najboljim poslodavcem. Taj Bacuska placa rudnu rentu, za nasu naftu, 3% mada je zakonom odredjeno 7%, Njegova direktorka Ruskinja Nadezda rekla je da su svi preko 45 godina istroseni i da moraju biti najureni, sto je i ostvarila i naterala ljude ogromnim maltretiranjem da napuste kompaniju. Nastavlj se!
Četvrtak 16.05.2013. 19:42
srbistanski izdajnici iz prethodne i sadasnje vlade su prodali NIS i sve busotine nafte po Vojvodini za jedan godisnji prihod koji NIS ostvari. NIS je poklonjen KGB-u i Putinu i cifutskim kapitalistima u Rusiji.Za sta ???Ne znam i ne mogu biti pametan.Rusijom ne vladaju vec odavno Rusi.Nikakve pomoci Srbija nije dobila od komunisticke rusije, samo stetu i zlo. Zasto neki Srbi vise vole danasnje ruse od Srpstva..nikad mi nece biti jasno. Otud dolazi samo komunizam, zima, pljacka i devojke za 'chrvenu'..Srbija na rasprodaji..ko nabije taj dobije..kao na ciganskom vasaru..Nisu krivi politicari..kriva je raja sto ih bira i cuti i ponekad zakuka al da je vlast ne cuje..Sramota raju same sebe !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online