Sreda 5. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Petak 17.05.2013.
19:52
Telegraf A

Andrej Pejić: Više me muvaju muškarci

Andrej Pejić, kontroverzni model srpskog porekla uzburkao je domaću javnost svojim dolaskom u Beograd. Andrej ne krije oduševljenje što je konačno u Srbiji, mada priznaje da bi mu mnogo teže bilo da se uklopi da je odrastao na ovim prostorima. Takođe, Pejić otkriva da nikada nije imao nijednu plastičnu operaciju, ali i da mu češće prilaze muškarci nego žene.

Kontroverzni model srpskog porekla uzburkao je domaću javnost svojim dolaskom u Beograd: Misli da bi se teže uklopio da je odrastao u Srbiji
 

Andrej, koji ima samo 22 godine, istakao je da je na ovom podneblju homoseksualnost u depresiji i da mnogim ljudima fali tolerancije i obrazovanja kako bi prihvatili različitost.

- Ja sam vrlo rano počeo da se otkrivam, već sa 14-15 godina, dok bi to u Srbiji bilo mnogo kasnije, ali bi do toga sigurno došlo jer ti osećaji moraju da se iskažu kad-tad da bi čovek živeo jedan srećan živo, rekao je Andrej i dodao da ne bi bilo loše da ostane u Srbiji ako se zaljubi.

"Lepše devojke od Srpkinja nisam video"

Iako njega samog ubrajaju među najlepše modele sveta, on priznaje da lepše devojke od srpskih nije video nigde.

- Devojke su prelepe! Kada u svetu hvale moj izgled, ja im kažem da treba da odu u Srbiju i da vide kakve su tek cure tamo, kako su sve visoke i sve bi mogle da budu manekenke, izjavio je Andrej i istakao da nema devojku, ali i da mu se više nabacuju muškarci nego žene.

Andrej je rekao da nema problema sa homofobijom, da mu je veoma prijatno u Beogradu i da ne oseća negativne poglede, a dodao je i da mu ne treba nikakvo obezbeđenje kroz grad,. Ipak, najslobodnije se, kaže, oseća u većim mestima kao što su London, Njujork i Nemačka jer, kako kaže, tamo niko ne obraća pažnju na to kakvi ste.

Za sebe kaže da je on između polova i da mu kao modelu nimalo nije lako, a takođe, otkriva da je trpeo veliki pritisak na početku karijere i kako je uložio veliki trud da bi izgubio kilažu. Uz to, Pejić kaže da je za njegov zanosan izgled najzaslužnija, ipak, “majka pripoda”.

- Nikada nisam imao nikakvu plastičnu operaciju, sav sam prirodan – rekao je androgeni maneken.

Premda je pričao u muškom rodu, nedavno je izjavio da se oseća kao žena i da ima “žensku dušu”. Andrej je opciju promene pola ostavio otvorenom, jer, kako kaže, teško mu je da se odluči.

- Sve škakljive odgovore daću u svojoj knjizi koju pripremam, zagonetan je Andrej.

Knjiga će svakako biti interesantna! Kako se vama dopada Andrej?

POVEZANE VESTI

Petak 17.05.2013. 21:33
Bolest treba leciti
Subota 18.05.2013. 07:03
Vrlo je lep, a sudeći po kazanom, i prijatna osoba.
Petak 17.05.2013. 23:31
Ma nek te brat rođeni muva! Kad može gay nek bude i incest! Isti je to kurac!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online