Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
27
Sreda 13.11.2013.
13:12
mondo.rs A

Doris rekla "Nikad u Srbiju", a sad će održati dva koncerta!

Doris Dragović nastupiće 14. februara u Kombank areni, a 8. marta u novosadskom Spensu, saopštila je Arena. Pevačica koja je svojevremeno izjavila da neće pevati u Srbiji održaće dva koncerta. Izgleda da je i nju stisla ekonomska kriza kad će prekršiti sopstveni princip... A izgleda da i Srbi definitivno pate od selektivne amnezije.

U karijeri dugoj tri decenije, Doris je objavila više od deset albuma, i predstavljala Jugoslaviju (1986) i Hrvatsku (1999) na Evrosongu. Poznata je po hitovima "Željo moja", "Marija Magdalena" i drugim.
 

Pevačica je, nakon završetka rata u bivšoj Jugoslaviji, rekla da nikada više neće nastupati u Srbiji, ali je očigledno promenila mišljenje. Doris Dragović je više od decenije bila povučena od javnosti ne dajući intervjue i izjave na temu svog profesionalnog i privatnog života.

"Moji argumenti za postojanje na sceni su čisto umetničke prirode", izjavila je Doris i dodala, "u što su težem obliku bili, to je bio veći izazov. Ljudi su tako i sudili o meni. Ali, scena je samo moja uloga, to nisam ja".

Poslušajte jednu od najpoznatijih pesma Doris Dragović "Hej, Jugosloveni":

Pročitajte još:

1. Zašto Tereza puni dvorane, a Ceca stadione?
2. Džiboni, Oliver i Tereza Kesovija oduševljeni presudom
3. Dino Merlin: Srbe ukloniti puškama!

4. Hanka i Patriotska liga "beru orahe"

5. Nina voli srpski keš i Gotovinu!

"Rekla bih da je, dakle, moju poslednju deceniju obeležilo sazrevanje i lepo putovanje prema mudrosti. Naizgled nebitne stvari na koje se više i ne osvrćemo, zapravo su sam život... Ljudi, savest, ljubav, vreme. Ne mogu sabrati proživljeni dan ako živim prebrzo. Zato mi treba odmak od vreve, gužve, bezglave i bezrazložne žurbe, pa ih i ne podnosim. Ja zaista živim činjenicu da 'mi malo za sriću triba' - a ljudi, ljubav, savest, vera, vreme koje imam su moje stvarno bogatstvo".

Ulaznice za koncert u Kombank Areni koji će se održati 14. februara i koncert u Spensu, 8.marta, biće u prodaji od četvrtka 14. novembra po cenama od 1.500 do 2.900 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, "Ušće" Shopping centra i putem sajtova Arene i Eventima.

POVEZANE VESTI

Sreda 13.11.2013. 13:24
Šta reći ? SAMO KRETENI BEZ IMALO NACIONALNOG PONOSA IČI ČE DA GLEDAJU USTAŠKE PEVAČE . Ustašama je lepo u SRBIJI . Imaju IDEE I JOŠ KO ZNA KOLIKO FIRMI KOJI SVAKODNEVNO IZNOSE MILIONE € IZ SRBIJE A ONDA DOLAZE oni "umetnici" koji su i ZA VREME RATA I DANAS NESKRIVENO POKAZIVALI MRŽNJU DA I ONI ODNESU ŽIVE € IZ SRBIJE . DA LI ĆEMO SE IKADA OPAMETITI ?
Sreda 13.11.2013. 14:15
Nakon Tereze i Doris ...red je da Srbija pozove i Olivera? Ko zna možda je i on zapao u novčanu krizu pa da malo "zapiva ispod glasa" u Kombank arenu, ne sumnjam da bi bila ispunjena do poslednjeg mjesta!!! SRAMOTA....
Četvrtak 14.11.2013. 09:54
Sinoć samo što upalih radio pompezno najaviše Tonija Cetinskog (datum ne znam niti me zanima!) u BG u Kombank arenu da će imati koncert i proslavu 25 god muzičke karijere....Zatim je spiker najavio i Dorisicu....i od gađenja pogasih radio...TOLIKO !!! Predlažem da ovi koji rukovode Kombank arenom da je preimenuju u CROmbank arenom....pa da znamo na čemu smo !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online