Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 16.11.2013.
17:11
telegraf.rs A

Ivan Ivanović Saši Popoviću: Ti si najčasniji protivnik koga sam ikad imao

Voditelj Ivan Ivanović je u svojoj emisiji ugostio prvog čoveka ''Granda'' Sašu Popovića. Budući da se ''Grand“ emituje u istom terminu kada i njegova emisija, i odmah po početku šoua, počeli su da odmeravaju snage u gledanosti, navodi ''Telegraf''.

00Ja sam te zivkao da dođeš nekih dve i po godine, i velika mi je čast što si ovde. Ti misliš da sam te ja doveo ovde da bih te zezao, pa nisam ja u tom fazonu''. kroz šalu je rekao voditelj, i dodao da pola emisije mu popunjava upravo ''Grand'.

Saša Popović i Ivan Ivanović

Budući da se Saša kao mlad bavio fudbalom, pohvalio se da je svojevremeno mogao da pimpuje i do 1.000 puta bez prekida, te ga je Ivanović pozvao da pokaže šta zna na šljaštećoj lopti koju je nazvao “Grand lopta”, što je Popović i uradio praćen gromoglasnim aplauzom.

Prvi čovek ''Granda'' ispričao je i kako je počeo saradnju sa Lepom Brenom, koja je kako bi nastupala sa njima morala da pobegne od kuće. On je dodao i da, iako je bio harmonikaš, ovaj instrument nije podnosio.

''Kada je 'Grand' u pitanju, želim da kažem da sam ponosan na to što smo održali karijere jednom Tozovcu, Lepoj Lukić, Cunetu i svim tim starijim pevačima, koji bi verovatno bili slušani samo na radiju da nije nas. Takođe smo stvorili mlade snage. Nije lako održati jednu produkciju, sa ovoliko pevača punih 16 godina'', iskren je bio Popović.

On je potom u studio doveo nekoliko zgodnih devojaka obučenih u provokativne medicinske sestre koje su premerile Ivanovića.

''Stalno se priča o tvojoj visini, ja sam doveo jedan specijalni 'Grand tim', da te premerimo, izmerimo i otkrijemo svetu tvoje dimenzije'' rekao je Saša, dok je voditelj u čudu gledao egzotične devojke.

Dok su mu seksi doktroke premeravale težinu i visinu (93kg, 175cm) , Ivan je kroz osmeh rekao Saši: ''Lepo je ovako kod tebe u 'Grandu' ''.


Ivanović ga je potom upitao da mu objasni karakteristične opaske: “Molim vas” i “Dalje ide”, uz komentar da kada pri ponavljanju rečenice “dalje ide” pređe 10 put, toliko poludi da dobije želju da televizor gađa stolicom.

''Za kraj emisije moram da ti kažem da nikada nisam imao časnijeg protivnika, svaki put kada smo stali da pričamo zajedno, uvek si bio fer i korektan'' rekao je Ivanović, dok mu je Popović srdačno odvratio da nikada nije stavljao u prvi plan veću gledanost ''Granda'' od Ivanove emisije.

POVEZANE VESTI

Subota 16.11.2013. 19:46
I ovaj Ivan Ivanović je počeo svima da se čepi a tek sa vulgarnim šalama koje "prosipa" bruka i sramota.Al,jebiga,to narod voli.
Subota 16.11.2013. 20:50
Ko je on uopšte? Voditelj? Kozer? Zabavljač? Provokator? Par puta sam ga pogledala i smučio mi se svojim vulgarnim šalama svakome i svemu. Da li on umišlja da je neka faca ili neka jako bitna ličnost?! Uglavnom on u tuđem oku vidi trun...a u svom mu ni panj ne smeta.....!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online