Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Utorak 17.12.2013.
21:13
telegraf.rs A

Sulejman zamalo izbegao smrt na putu ka Beogradu!

Turski glumac Halit Ergenč, koji u seriji “Sulejman Veličanstveni” glumi turskog vladara, umalo je doživeo stravičnu nesreću, pošto je točak na avionu kojim je poleteo za Beograd otpao, piše portal telegraf.rs. Naime, bilo je predviđeno da Halit u Beograd stigne oko 19 časova, ali bi zbog nezgode trebalo da stigne na sam kraj premijerno prikazane prve epizode treće sezone serije.

Sultanije zamalo da ostanu bez svog gospodara: Halit Ergenč u glavnoj ulozi u seriji "Sulejman Veličanstveni"
 


TV “Nova” organizovala je dolazak glumca u srpsku prestonicu i njegovo druženje sa mnogobrojnim poznatim ličnostima. Među prvima je pristigla Ceca Ražnatović, koja je imala obećanu večeru sa Ergenčom, budući da je turski plejboj izrazio želju da upozna dve najveće muzičke zvezde u Srbiji. Trebalo je da im se pridruži Goran Bregović, ali kako piše telegraf.rs, od večere nema ništa.


Naime, televizija koja je krenula sa emitovanjem ekskluzivnog sadržaja organizovala je da najplaćeniji turski glumac stigne u našu zemlju, kako bi promovisao treću sezonu serije “Sulejman Veličanstveni”. Mnogobrojne poznate ličnosti došle su kako bi se upoznale sa zvezdom.


Suzana Mančić, Nikolina Pišek, Vesna Dedić, Jelena Bačić Alimpić, Kalina Kovačević, Ceca Ražnatović, Viktor Savić, Andrija Milošević i Mima Karadžić upravo čekaju dolazak Halita.

POVEZANE VESTI

Utorak 17.12.2013. 21:25
turcine povedi ove droce kod tebe i ne vracaj ih vise.bicemo ti zahvalni da ih ne gledamo vise!
Utorak 17.12.2013. 21:28
Koja pomama za tim turskim serijama da čovjek ne povjeruje?! Ko nije učio istoriju da ga tuga uhvati što ti turci odoše....?! Zato i emituju na raznim tv stanicama raznorazno tursko smeće, veliku braću i slične im farme...preljubnike, 48-svadbe...itd da dalje ne nabrajam jer te emisije to i ne zaslužuju !!! TIM BUDALAŠTINAMA ANESTEZIRAJU GLEDAOCE I ODVLAČE IM PAŽNJU OD ŽIVOTNO BITNIJIH STVARI OTIMANJA I RASPARČAVANJA ZEMLJE...!!!
Utorak 17.12.2013. 21:35
I posle se vi iz dijaspore čudite šta se to dešava sa srbijom ? Da se ne lažemo bre više, ova sranja kao i sva sranja do sada, ne bi imala prođu, da beskičmenjaci to ne gutaju bez daha... I što je najgore, prihvataju da su do sada bili "u zabludi" i da "nisu" znali da se to tako dogodilo ???? Ne zameri mi rode moj, al' ovakvog šljama kao što je ova bezlična gomila koja trenutno troši kiseonik u srbiji, svet nije upoznao... niti će....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online