Utorak 14. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 03.02.2014.
21:23
Blic/V.Đ, M.V. A

Đoković "preti" Jeleni: Uživaj dok možeš

Jelena, još samo par meseci si Ristić. Uživaj dok možeš, "pripretio" je Novak Đoković svojoj dugogodišnjoj devojci i budućoj supruzi tokom gostovanja kod Ivana Ivanovića na TV "Prvoj".

Novak gostovao kod Ivanovića, a Jelena bila u publici

Emisija, u kojoj je Novak prvi put nagovestio kada će on i Jelena pred matičara, biće emitovana sutra.


- Za veliki uspeh humanitarne fondacije "Novak Đoković" najzaslužnija je moja verenica Jelena Ristić, koja je sa mnom u studiju, rekao je Novak, a u tom trenutku kamera je prikazala njegovu verenicu.


Teniser se tada našalio i pred svima joj poručio:


- Jelena, uživaj dok možeš. Za par meseci menjaš prezime u Đoković.


Publika je to dočekala aplauzom, a Noletova buduća supruga nije mogla da sakrije osmeh na licu.


Novak i Jelena verili su se u septembru prošle godine. Teniser je Jelenu, posle osam godina veze, zaprosio na romantičnom putovanja u Francuskoj, a sada je prvi put govorio o potencijalnom datumu njihove svadbe.


Novak je bio među spasiocima u Feketiću, pa je govorio i o negativnim komentarima koji su tim povodom stigli na njegov račun, ali i o tome kako se inače bori sa kritikama.

U jednom trenutku, Novak (poznat po odličnim imitacijama) imitirao je Ivanovića...

POVEZANE VESTI

Utorak 04.02.2014. 05:53
DIVAN SU PAR!!!! JELENA JE ZENSTVENA, LEPA, PAMETNA.... A NOVAK? ON SE VEC DOKAZAO, ON JE NUMBER 1!!!!!
Utorak 04.02.2014. 07:53
SAMO SRBOMRSCI I BOLESNE OSOBE MOGU DA IM NALAZE MANE.STVARNO GLEDAJUĆI IH SVO OVO VREME JELENI NEMA MANE SKROMNA LEPA PONAŠANJE DA JE SVAKO POŽELI A KUĆI.JEDNOSTAVNO IZ NJE ZRAČI SAMO POZITIVNA ENERGIJA.NOVAK JE POSEBNA VELIČINA AJD TO ŠTO JE NEPOBEDIV U TENISU U STVARNOM ŽIVOTU NE BEŽI OD OBIČNOG ČOVEKA ZNA I DA OPSUJE I DA SE VESELI KAD TREBA SVAKA MU JE NA MESTU.MI IZ ZVEČANA SMO POSEBNO PONOSNI KADA ZNAMO DA MU JE PORODICA ODRASTALA I RADILA OVDE.
Utorak 04.02.2014. 17:23
Jedno i drugo su 2 savršenstva stopljena u 1 cjelinu....jednostavno savršeni par! Osam godina su zajedno, što znači da se zaista vole i u današnjem instant brzom životu zaslužuju svako poštovanje! Nole je naprosto genije, tako mlad a već dosegnuo neslućene visine ne samo u sportu već i u životu! Mukotrpnim zalaganjem roditelja i sebe postao je to što jeste, stekao ogromno bogatstvo a čvrsto stoji na zemlji i nije zaboravio ko je i odakle je !!! Jelena mlada, lijepa, humana i nadasve obrazovana je njegova druga polovina....Baš zato što su takvi ja im želim svu sreću ovog svjeta i da uvjek budu na ponos i diku svojim porodicama iz kojih su potekli !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online