Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 23.03.2014.
21:14
Blic, Vestionline A

Superfinale: Danijel ima "X" faktor

Veliko finale muzičkog takmičenja "X faktor" održano je u noći između nedelje i ponedeljka u Kombank Areni u Beogradu, posle sedam meseci borbe i mnoštva takmičara koji su ispali. Petoro superfinalista, Lukijan Ivanović, Tamara Milanović, Maid Hećimović, grupa "Doktori" i Daniel Kajmakoski borili su se za glavnu nagradu. Na kraju, mogao je biti samo jedan - favorit je opravdao očekivanja - Daniel Kajmakoski je pobednik takmičenja!

Publika je odabrala svog favorita: Daniel Kajmakoski
 
00:48 - Pobednik X Faktora je Daniel Kajmakoski!
00:37 - U duelu Daniel je zapevao pesmu Tošeta Proeskog "Hardest thing", dok je Tamara za treću sreću rešila da pokaže svoje emocije u pesmi Leone Luis "Run"
23:59 - Maid ispao
23:26 - Tamara sa pesmom grupe Negativ, "Ja bih te sanjala", u drugačijem aranžmanu samo sa klavirom i gitarom
23:20 - Željkov drugi super finalista, Maid je odlučio da drugi put ove večeri nastupi pesmom Merlina
23:06 - Doktori su prema prvim izjavama nakon ispadanja rekli da su razočarani i da su zaista želeli da idu dalje, dok Lukijan ne mari već kaže da je prezadovoljan i da želi da sada ode na jedan zasluženi odmor
22:40 - Ispali Doktori i Lukijan
Svi učesnici otpevaće po jednu pesmu, posle čega će uslediti presek glasova publike. Dvoje takmičara sa najmanje glasova ispada, a troje preostalih pevaće još po jednu pesmu. Posle ovog kruga sledi još jedno brojanje glasova, koje će još jednog takmičara poslati kući. Dvoje preostalih će se u duelu takmičiti za pobedu.  

Iako Kajmakoski važi kao apsolutni favorit, ne treba isključivati ostale finaliste iz borbe, s obzirom da će večeras svi dati i poslednji atom snage u potrazi za ispunjenjem svojih snova. Emina, mentorka Lukijana Ivanovića, pred finale je izjavila da Danijel neće imati šanse protiv njenog štićenika.

Pobednika "X faktora" bira isključivo publika, a linije za glasanje su uključene od samog početka. Za razliku od dosadašnjih pravila, za svakog takmičara se može sa jednog broja glasati neograničen broj puta.

ANKETA
Ko je vaš favorit u "X faktoru"

Kao specijalni gosti u finalu će nastupiti Marija Šerifović, Tijana Dapčević i Toni Cetinski.

Neki od najzanimljivijih detalja koje su obeležili prvu sezonu su sukobi između sudija, odnosno Kristine Kovač i Željka Joksimovića u prvom delu takmičenja i Kristine i Emine Jahović u njegovoj završnici.

Još jedan šok u emisiji bio je ispadanje mlade Ilme Karahmet, koju su svi smatrali jednom od favorita ove emisije.

POVEZANE VESTI

Nedelja 23.03.2014. 22:11
"X"фактор .Једва чекам ! Само да успавам децу .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online