Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 21.04.2014.
03:22
A .A. P A

Kraljevska trojka zaludela Ozije

Najpre su za kraljevskom trojkom poludeli na Novom Zelandu, a zatim i u Australiji. Prošlu nedelju, kada su im u posetu došli mladi vojvoda i vojvotkinja od Kembridža sa sinom, mnogi Oziji označili su kao "događaj koji se desi jednom u životu", jer je dolazak tate Vilijama i malog Džordža prilika da se odjednom dočekaju - dvojica budućih britanskih kraljeva.

Kraljevski bračni par je zaludeo Australijance 

Simpatični par sa još simpatičnijim detetom, dočekani su s izvanrednom dobrodošlicom i - hrpom poklona. Najviše darova bilo je, opet za Džordža, od minijaturnih Ozi-čizmica, preko plišanih koala i kengura, do daske za surfovanje, specijalno napravljene na sidnejskom Menliju.

Žene i devojke, ne samo ovde već širom sveta, pažljivo su pratile odeću u kojoj će se pojaviti vojvotkinja. Ona je, inače, prema procenama, samo za britansku trgovinu odeće vredna čitavih dve milijarde dolara.


Čim bi videli šta na sebi Kejt Midlton nosi, onlajn kupci pojurili su da isto nabave i sebi, nije važno da li je originalna marka ili replika, važno je da liči na njenu odeću. U isto vreme, voditeljke jutarnjih TV programa saopštavale su stručnu ocenu koliko koja haljina ili kaput koštaju u trgovini.


Tako je, recimo, koji sat pošto se Kejt Midlton na uskršnjem vašaru u Sidneju pojavila u haljini australijske marke zimerman, vebsajt ove firme "pao" je zbog pritiska kupaca. Dizajneri su, međutim, uspeli da spreče crno tržište i pojavu duplikata, jer su saopštili da haljina neće biti u prodaji pre juna.

U haljini Roksande Ilinčić

Vojvotkinja je iz aviona u Sidneju izašla u haljini jarko žute boje, a mediji su brzo utvrdili da je reč o radu kreatorke Roksande Ilinčić, Srpkinje u Londonu. Ova haljina, inače košta nešto više od 1.600 dolara.

Trgovci nisu želeli da propuste šansu da zarade. Tako je haljina londonskog dizajnera "LK Benet" u kojoj se Kejt ukrcala u avion iz Sidneja za Brizbejn, nuđena na internetu još pre nego što je izašla iz letelice u Kvinslendu. Haljina inače košta oko 440 dolara, ali na ibeju je nuđena po tri puta većoj ceni. Za samo osam minuta, haljina "Dijane for Firstenberg" koju je nosila na Plavim planinama, prodata je za 500 dolara.


Prvi surfing malog Džordža

Oduševljeni Oziji utrkivali su se kako da što bolje dočekaju kraljevsku familiju. U subotu, lokalni dnevnik "Menli dejli", objavio je naslovnu stranu na kojoj je zahvaljujući digitalnoj tehnici, predstavljen mali Džordž - pri navodnom surfanju.
Bilo je i neobičnih situacija, kao što je maorski tradicionalni doček i pozdravljanje nosevima na Novom Zelandu, igre kriketa u kojoj princ Vilijam izgleda nije mnogo vešt, jakog vetra na Novom Zelandu pri kojem je vojvotkinja morala da pazi kako silazi, još sa bebom u naručju.


Nasmejani par lepo se zabavljao, ljudi su uživali, a čak su i snajperisti iz bezbednosti bili vidno relaksirani.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online