Utorak 21. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 09.04.2010.
01:43
blic.rs A

Apartmanu u Goraždu dali ime Anđeline Džoli

Za vreme posete Bosni i Hercegovini Anđelina Žoli i Bred Pit su u nedelju uveče tajno odseli u malom hotelu “Behar“ u Goraždu, a vlasnik hotela je odlučio da u njihovu čast apartman u kojem su odseli od sada nosi ime “Anđelina“.

Anđelina Džoli tokom posete Bosni i Hercegovini
 

Dok se slavni glumački par tajno smeštao u jedan od šest apartmana na trećem spratu malog hotela “Behar“, na obali reke Drine, brojni paparaci i obožavatelji opsedali su hotel “Evropa“ u Sarajevu, misleći da su se Bred i Andželina tu smestili.


Muris Ražanica, vlasnik “Behara“, sada najpopularnijeg hotela u tom delu Bosne i Hercegovine, priča da je UNHCR danima dolazio i proveravao sigurnost i udobnost njegovog hotela.


- Dolazili su pre dvadesetak dana. Birali su najmirniji objekat na Goraždama. Pet, šest dana su gledali sobe, proveravali, odmeravali zadnji ulaz. I dopalo im se. Dogovorili smo se da Breda i Anđelinu smestimo kod mene, ali da to ne kažem nikome dok ne odu - kaže Muris.

Hotel "Behar" na obali Drine
 

Ražanica je oduševljen susretom sa najslavnijim parom na svetu.


- Kolima su došli na zadnji ulaz u hotel oko 19.30 časova. Ja sam pre toga zatvorio “Behar“ za sve ostale goste zbog navodnih radova. Popeli su se na treći sprat, u apartman 301. Ubrzo potom, Bred i Anđelina su sišli u salu jednog od dva restorana. U drugom restoranu hotela bili su njihovi ljudi i obezbeđenje. Naručili su vodu i kafu, a potom su pitali ko je vlasnik - kaže Muris, koji je sa Anđelinom proćaskao na francuskom jeziku.


- Kada sam im prilazio, molio sam se da jedno od njih dvoje govori francuski. Bila je to Anđelina. Malo smo popričali o stanju u Bosni. Takođe je navela da je njoj i Bredu ovde lepo, da smo ih dobro smestili. Potom su hteli da se slikamo. Ja sam rekao da nemam fotoaparat, a oni su se nasmejali na to. Jer ovde su ih svi redom jurili sa fotoaparatima u ruci. Posle smo našli aparat, pa je došla i moja žena i moj sin… Bred je rekao mom sinu da ima lepu frizuru - kaže Ražanica.


Nakon ćaskanja, Bred i Anđelina su večerali. Odlučili su se za dimljeni biftek, čorbu i panakotu za desert. I nakon što su jeli, ostali su za stolom još dva sata, te uživali u pogledu na Drinu i naveli kako je ta večera prva u zadnje dve godine da im niko ne smeta dok jedu.


- Oni su nežni i topli ljudi. Bilo mi je veliko zadovoljstvo da ih ugostim - kaže Ražanica, koji je minulog ponedeljka u 10.30 časova ispratio Breda i Anđelinu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online