Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 24.09.2014.
09:38
Alo A

Jupi: Goca i Raša se pomirili!

Goca Tržan i Raša Novaković ponovo su u ljubavi. Kako Alo saznaje, pevačica i bubnjar iz njenog pratećeg benda našli su se pre nekoliko dana u jednom prestoničkom restoranu i posle dužeg razgovora složili se da njihova ljubav zaslužuje da joj pruže još jednu priliku.

Rešili nesuglasice, sad je opet sve u redu: Raša i Goca
 

- Raša je nakon mnogih tekstova po novinama odlučio da pozove Gocu i da od nje lično čuje šta je istina. Goca mu je rekla da je sačeka u njihovom omiljenom restoranu. Prvo su se raspravljali u vezi sa nesuglasicama koje su ih i udaljile, a kada su ih prevazišli, složili su se da treba da se pomire, kaže dobro obavešteni izvor i dodaje da su oboje veoma srećni jer su prešli preko svih razlika.

* Goca Tržan izmislila novog dečka

* Ivan: Gocin "mali" ne može da ima decu

- Razmenjivali su nežnosti nasred restorana kao deca. Videlo se da su nedostajali jedno drugom i da se i dalje mnogo vole. Raša je bio presrećan što mu je Goca oprostila njegove bubice i bukvalno je nije ispuštao iz naručja čitavo veče. Iz restorana su izašli držeći se za ruku. Goca jeste nakon raskida sa Rašom bila u vezi sa drugim muškarcem, ali je to kratko trajalo, jer nisu našli zajednički jezik, završava priču izvor.


Kako bi potvrdili ove informacije, kontaktirali su sa Gocom, koja je samo potvrdila da se poslednjih dana oseća sjajno.
- Posle razvoda ne pričam o svom ljubavnom životu. Mogu da govorim samo o svom trenutnom raspoloženju, a poslednjih dana se osećam sjajno, izjavila je Tržanova za Alo.

Posvađali se zbog svadbe!

Problem između Goce i Raše nastao je zbog toga što Goca nije želela veliku svadbu, na čemu je Raša insistirao. Pevačica je htela intimno venčanje u krugu najbliže rodbine i prijatelja, dok je Raša insistirao na velikoj svadbi po vojvođanskim običajima. Tada su počele nesuglasice koje su kulminirale raskidom.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 25.09.2014. 00:43
"... Razmenjivali su nežnosti nasred restorana kao deca. Videlo se da su nedostajali jedno drugom i da se i dalje mnogo vole. Raša je bio presrećan što mu je Goca oprostila njegove bubice i bukvalno je nije ispuštao iz naručja čitavo veče. Iz restorana su izašli držeći se za ruku....." Koje su ovo samo bljuvotine da se čovjek uneredi u gaće....da ne budem prostija !!! Šta izigrava ova? Neku nabeđenu vamp(irušu!) tetu koja šeta piletinu a predstavlja se kao pevaljka! Sve je ovo mudro izvedeni perfomans za budalaste široke narodne mase koji svoj život drži u zapećku ali zato guta i čita sve o ovakvim kretenima .....
Sreda 24.09.2014. 12:59
koje pomirenje, nisu ni bili rastavljeni, samo su hteli tj, ona je htela da se pise o njoj, SAMO LAZETE OVAJ NAROD a bas nas briga da li je Gocin decko Rasa, Gasa, Sasa, to je NJEN problem !!!!
Sreda 24.09.2014. 13:33
BAS ME ZABOLI ZA NJIH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online