Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 29.07.2015.
19:50
blic.rs A

Skroman prsten za Seve: Škrtica Keba ne da pare za dijamant

Nakon duge potrage, Kojići su se odlučili za prsten od belog zlata koji košta 80.000 dinara.

Instagram/Severina
Važno je da ljubav cveta, kome treba prsten: Igor i Severina

Dragana Kojića Kebu često prozivaju da je škrtica, ali niko nije očekivao da će štedeti na budućoj snajki Severini Vučković. Iako na svadbama samo od bakšiša zaradi nekoliko hiljada vera, "dida Keba", kako ga od milošte zove Seve, nije želeo da kupi dijamantski prsten kojim će njegov sin Igor zaprositi pevačicu.

Manipulator

Seve je još jednom pokazala da je medijski manipulator. Ona je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira s prstenom, ne otkrivši da li je reč o vereničkom nakitu. Seve na toj društvenoj mreži gotovo svakodnevno objavljuje fotografije sa Igorom pored kojih obavezno stavlja haštag "volim što se volimo“.

- Igor i Keba su zajedno obilazili beogradske zlatare, a u jednoj su našli prsten koji im se obojici dopao. Keba je zamolio prodavačicu da im pokaže prstenje od belog zlata, a njegov sin je insistirao da to bude prsten sa tahiti biserom. Bili su oduševljeni izborom takvog nakita, a Kebi se najviše dopao jedan koji košta 80.000 dinara. Posle desetak minuta rešili su da ga kupe - kaže izvor "Blica“ iz jedne beogradske zlatare.

Hrvatska pop zvezda više puta je nosila vereničko prstenje, ali nijedan nije bio ovako skroman, a dok je bila u vezi sa biznismenom Milanom Popovićem nije skidala prsten od brilijanata i jednog povećeg smaragda.

Severina se u međuvremenu promenila, pa sada prednost daje duhovnim stvarima nad materijalnim.

- Dobar čovek vidi dobrotu u svakome, a loš vidi u svemu zlo. Nemoj svoj duševni mir narušavati tako što ćeš razmišljati o nedostacima drugih. Ako te neko povredi, pređi preko toga. I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga saseče - citirala je juče Mešu Selimovića na Instagramu.

S druge strane, Igor je pored fotografije na kojoj ljubi Seve kratko napisao da s njom uživa "svakog dana, sata, minuta, sekunde...“

Tanja Savić peva na svadbi gratis

Nakon koncerta u Loznici, Dragan Kojić Keba spojio je buduću snajku s koleginicom Tanjom Savić, koju Severina obožava i čiju pesmu "Suknjica" često peva na svojim nastupima. Kako "Blic“ saznaje, dogovorili su se da upravo Tanja bude jedna od pevačica koje će zabavljati goste na Severininoj i Igorovoj svadbi.

- Tanja je rekla da će to uraditi sa zadovoljstvom, bez honorara - kaže izvor.

 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online