Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 27.06.2016.
13:11
alo.rs A

"Ne dam da neko stiče popularnost preko moje grbače"

Popularna TV voditeljka Sanja Marinković svake subote zabavlja gledaoce TV "Pink" zajedno sa svojim gostima u svojoj autroskoj emisiji "Magazin In". Ona kaže da je tajna njenog uspeha u tome što gostima ne dozvoljava da je uslovljavaju niti diktiraju uslove dolaska.

instagram.com/sanjamarinkovicofficial
Ne smetaju joj negativni komentari

- Do sada me nijedan gost nije izbacio iz takta. Samo u ovoj sezoni nisam dopustila da neko ko u životu ima manjak uspeha, manjak popularnosti, onda pokušava to preko mojih leđa da dobije. To se dogodilo sa Majom Nikolić u ovoj sezoni. Nisam joj to dopustila, pa je napustila emisiju - kaže Sanja, koja se osvrnula i na konstantne prozivke koje stižu na njenu adresu, a u vezi sa njenom emisijom.

- Da nema negativnih komentara, ne bi bilo ni emisije. Najgore je kad nema komentara. Ni pozitivnih, ni negativnih. Iskreno, meni je baš drago. Najgore je kad te ljudi ne komentarišu. To je kao da ne postojiš. Ja sam na sve to navikla. Drago mi je da postoje hejteri, jer mi daju podstrek da nešto promenim. Ima tu i konstruktivnih komentara, ima tu i istine, moram da priznam. Ne volim samo kada reflektuju lične frustracije - objašnjava voditeljka, koja nađe vremena i za izlaske.

- Kada krene lepo vreme, u junu, ja iskoristim kraj televizijske sezone i početak ove parti sezone u Beogradu da sa prijateljima vikendom izađem. Petak uveče je nekako moj dan. Nedavno sam prvi put bila na jednom splavu. Iako sam onoj deci tamo mogla mama da budem, super sam se provela - priznaje Marinkovićeva.

- Meni nije važno da li su narodnjaci ili neka druga vrsta muzike. Meni nije bitno ni gde sam, ni kakva je muzika, samo da je dobro društvo. Čaše ne bacam kad me pogodi pesma, ali đuskam bez prestanka. Đuskam podjednako i uz Cecu, i uz Robija Vilijamsa, ma uz sve - poručuje lepo raspoložena voditeljka.

POVEZANE VESTI

Sreda 29.06.2016. 16:48
Ха....и нешто рече Сања Маринковић, која мисли да је бог и батина и незнам шта! Она и њена емисија је мени врхунац кича и неукуса! Водити такву једну емисију са много гостију, постављати гостима некаква небулозна питања а при том им се обраћати крештавим гласом који је врло иритантан а затим упадати гостима у ријеч у сред њиховог излагања....И обично се једни исти гости врте у круг...годинама.....тако је бар било раније док сам гледала ту телевизију...Е да Маринковићка и Леа Киш су ми оно за недај боже да ме полиција спроведе у самицу и да ми их пусте ....па да морам да их гледам! Не дај боже !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online