Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 06.02.2018.
23:11
D. Petrović - S. Đurić A

Ljubav na dve adrese

Nekada su se pevačice uglavnom udavale za harmonikaše. Zajednički koncerti, putovanja i blizina činili su svoje. Devedesetih godina popularni su bili momci sa asfalta i gotovo da nije bilo pevačice koja nije bila u vezi ili se udala za nekog takvog.

M. Todorović
Više uživaju zajedno: Nikola Rađen i Ana Kokić

 A onda su na red došli sportisti koji su se našli u vrhu liste želja kada su u pitanju estradne udavače. Mladi, zgodni i uglavnom bogati teško su odolevali manekenkama i pevačicama.

Nogu je povukla Nataša Bekvalac koja se 2005. godine udala za vaterpolistu Danila Ikodinovića koji je u tom trenutku bio jedan od najpoželjnijih sportista.

Brak je potrajao svega pet godina, a ona je na ludi kamen stala ponovo sa rukometašem Ljubom Jovanovićem s kojim se skrasila tek dve godine.

Jesenas se udala po treći put, ali ne za sportistu već za IT stručnjaka Luku Lazukića.

Njenim stopama je krenula i Ana Kokić koja je pred matičara stala sa vaterpolistom Nikolom Rađenom, a njihov brak već deset godina odoleva iskušenjima.

Zbog sportskih angažmana on je u inostranstvu, a trenutno igra za moskovski Dinamo.

- Teško je, ali ne i neizdrživo. Moderne tehnologije nam olakšavaju to što nismo zajedno, jer se često čujemo preko skajpa i vajbera. Ali, zato mi se čini da više uživamo kada smo zajedno. Teši me što će ovako potrajati još nekoliko godina kada će naša porodica konačno biti na okupu - rekla je Ana, koja često sa njihovim ćerkama Ninom i Teom putuje kod muža u Moskvu.

I Jelena Karleuša živi na dve adrese - u Beogradu je sa ćerkama Nikom i Atinom, dok njen suprug i fudbaler Duško Tošić igra za turski Bešiktaš.

- Ja samo delujem kao opasnica, dok je Duško miran i tih, ali je opasniji od mene. Kod njega ne prolazi dreka i vika, i kad se posvađamo uglavnom me ignoriše. Ja ga razumem, podržavam i negde ispaštam zbog njegove karijere, kao i on zbog moje. Suštinski mi se svađamo samo oko jedne stvari, a to je moje trošenje novca na krpice. To je jedini razlog zbog kog on dobija nervni slom - otkrila je jednom prilikom Karleuša tajne iz svog desetogodišnjeg braka.

Instagram/mojicevic.bane

Glumice vole košarkaše

I dok pevačice više preferiraju vaterpoliste i fudbalere, glumice se radije udaju za košarkaše.

Jelisaveta Orašanin se prošlog leta udala za košarkaškog asa Miloša Teodisića koji je angažovan u klubu L. A Klipersi u Los Anđelesu.

Snežana Divac, supruga slavnog košarkaša Vlade Divca, bila je glumica u usponu kada se udala za košarkaša Vladu Divca i zbog njega se odrekla karijere kako bi brinula o porodici dok je on igrao u Americi.

- Svesno sam odabrala brigu o deci umesto bavljenja glumom u SAD. Često mi nije bilo lako, ali sam verovala u svoju samostalnost u vaspitanju dece i sreću moje porodice. Jednom mi je Vupi Goldberg rekla da žena može sve, ali ne u isto vreme. Mnoge holivudske zvezde su mi se poveravale da su loše izabrale u životu i da bi sve Oskare dale za jedno zdravo i srećno dete - rekla je Snežana u jednom intervjuu.

Z. K. Munja

Ljubav sa golmanom

Slavica Ćukteraš rekla je zbogom estradi kada je upoznala golmana Vladu Avramova. Njihova turbulentna veza krunisana je brakom pre dve godine na Maldivima, a ubrzo nakon toga postali su i roditelji devojčice Viktorije. Nekada jedna od najpopularnijih Grandovih pevačica retko se pojavljuje u javnosti, a zajedno sa ćerkom prati muža gde god da on dobije sportski angažman.





 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online