Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 11.12.2017.
05:30
Vestionline, Blic.rs A

Ovo su najpopularniji polovnjaci u Srbiji

Ovo je 10 najpopularnijih polovnjaka u Srbiji.

A. Čukić
Pretežno su zastupljeni automobii sa dizel motorima

VW passat

Ono što je možda najzanimljivije u vezi ovog modela je činjenica da je drugi na listi najzastupljenijih dizel agregata isti ovaj motor u izdanju od 170ks, oznake 2.0 TDI BMN, koji pogoni 81 različito vozilo.

VW Golf 6

VW golf 6 zasnovan je na platformi svog prethodnika VW golf 5, i VW je uspeo u svojoj zamisli da napravi prehifenjiniji i udobniji model sa višim nivoom kvaliteta u odnosu na predhodni model.

Audi A4

Sa 6 miliona prodatih primeraka tokom dve decenije proizvodnje, A4 je najuspešniji model Audija svih vremena.

BMW Series 3

BMW serije 3 je automobil iz srednje klase nemacke marke BMW i proizvodi se od 1975. godine. Trojka je najprodavaniji BMW-ov model sa udelom od 40% ukupne BMW-ove proizvodnje, što ga ujedno i cini jednim od najpopularnijih automobila u svetu.

Ford Focus 

Ford Focus druge generacije proizvodio se od 2004-2011 godine, dizajnirana je mnogo konzervativnije od prve generacije, ali su u unutrašnjosti korišceni kvalitetniji materijali sa povecanim unutrašnjim prostorom.

Opel Astra H

Opel Astra H je treća generacija popularnog modela, prikazuje moderan dizajn u kombinaciji sa visokim kvalitetom izrade, koji je odmah postao njegov jak adut. Opel Astra H postaje automobil koji je sada više pristupačan i tražen na tržištu polovnjaka, koji njegove poštovaoce privlači modernim izgledom, ponudom motora i razlicitih karoserija.

Alfa romeo 147

Projektovana na istoj platformi kao i njena starija sestra Alfa Romeo 156, 147-ica je proglašena za automobil godine 2001. u Evropi. Proizvodio se od 2000-2009, a 2005-te je urađen restajling, tako da je automobil dobio pitomiji izgled, a nivo opreme je povećan.

Renault Clio

Mnogi bi Renault Clio okarakterisali kao udoban, mali gradski automobil. Nalazi se u samom vrhu svoje klase, od svojih predhodnika nasledio je kvalitet, ali se ipak izdvojio modernim dizajnom i povećanim unutrašnjim prostorom.

Peugeot 206

Sigurno jedan od najpopularnijih supermini automobila koji se vecini dopadne na prvi pogled, oni koji se zaljube u njega oprostiće mu i po koju manu, kao što je pronalaženje idealne pozicije za volanom, što za malo više vozače i te kako predstavlja problem.

Fiat Grande Punto

I ako pripada klasi malih automobila, Fiat Grande Punto je sve samo ne mali. Sama reč "grande" nam govori da se radi o modelu većih dimenzija od njegovog predhodnika. U prepoznatljivom italijanskom stilu Fiat Grande Punto se izdvaja od ostalih automobila pre svega jer doseže sigurnosne i standarde kvaliteta, nudi najbolju i daleko najširu paletu benzinskih i dizel motora, i vrlo konkurentan odnos cena-kvalitet.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online