Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 22.02.2013.
08:00
zena.blic.rs A

Top 10 tretmana na koje zvezde idu pre Oskara

Evo kako jedna holivudska medicinska sestra pomaže poznatim damama za kratko vreme postignu besprekoran izgled i zasijaju na crvenom tepihu.

Crveni tepih je mesto koje ne trpi nijednu manu: Dženifer Lopez na jednoj od dodela Oskara
 

Džejmi Šeril, medicinska sestra po zanimanju i suvlasnica salona lepote "Beauty Park Medical Spa" u Santa Monici, ovih dana je najzaposlenija u Holivudu. Ona je od ujutru do kasno uveče na raspolaganju je zvezdama koje žele da na prestižnu dodelu Oskara odu vitkije i podmlađenog izgleda.

- Ne volim da radim stvari u poslednji čas, ali zvezde imaju puno obaveza, a moraju da brinu i o svom izgledu. U ovom trenutku u našem salonu se radi kao na traci, primamo po tri klijenta, dok jedni rade tretmane tela, drugi su na tretmanu lica- kaže ova atraktivna plavuša koja je pre 14 meseci postala majka trojki.

- Među najpopularnijim tretmanima je instant zatezanje od glave do pete, laserima koji vraćaju elastičnost opuštenoj koži. Za svaku nepravilnost na ženskom telu postoji intervencija koja u roku od 48 sati rešava problem. Uvek se trudimo da ispoštujemo želje klijentkinje.

Klijenti ove atraktivne medicinske sestre su brojne zvezde šou-biznisa, među njima Dženifer Lav Hjuit, Kirsten Danst, Dženifer Lopez za koju Šeril kaže da je jedna od retkih u Holivudu koja ne radi tretmane botoksom, već se podmlađuje filerima. Ona otkriva deset predoskarovskih tretmana koji u najkraćem roku zaista čine čuda, za neke od njih zvezde moraju da plate i 3.000 dolara.

1. Bejbi fileri
Posebne ultra tanke igle kojima se u lice ubrizgavaju vrlo male količine hijaluronske kiseline kako bi se izravnale najsitnije bore bez ijednog ožiljka.

2. Instant zatezanje
Poseban uređaj emituje radio frekvencije koje trenutno zatežu kožu i ravnaju nepravilnosti poput celulita, a koža postaje neverojatno glatka i blistava.

3. Botoks lajt
Ubrizgavanje vrlo male količine botoksa na strateška mesta na čelu nakon čega mimika lica ostaje aktivna, a lice maksimalno zategnuto.

4. Vitaminske IM injekcije
Injekcije sadrže vitamine B i C koji koži daje dugotrajnu svežinu te je štite od nadražaja sunca i vetra.

5. Ubica bubuljica
Injekcije kortizona koji se ubrizgava na upaljeno područje. Unutar 48 sati bubuljica u potpunosti nestane, a oštećenja na koži se "zatvore" i nestanu.

6. Instant facelift
Zaglađuje teksturu kože i rešava problem crvenila ili nekih drugih iritacija uzrokovanim spoljašnjim uticajima, umorom, kozmetikom ili vremenskim prilikama.

7. Vaginalno pomlađivanje
Zahvat zatezanja kože na području bikini zone i bedara. Tretman u potpunosti rešava problem uraslih dlačica, crvenila i iritacija kože što je vrlo važno za lepotice koje nose haljine dubokih proreza.

8. Zatezanje masnih naslaga
"Ravnanje" površine celog tela. Posebnim uređajem za razbijanje masnoća momentalno se zateže stomak, a šlaufovi oko stomaka nestaju. Nema ni opuštene kože.

9. Električno zatezanje lica
Daje licu blistavost, potiče limfnu drenažu, ubija bakterije koje uzrokuju akne i briše podočnjake.

10. Maska protiv bakterijskih upala
Snažna šminka kao i agresivni tretmani lica mogu izazvati upale. Maska koja se sastoji od gaze natopljene tečnim kiseonikom ubija bakterije i umiruje kožu.

POVEZANE VESTI

Petak 22.02.2013. 13:55
I svi su lepi i voštani bez trunke prirodne lepote
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online