Petak 7. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 14.03.2010.
17:09
Blic žena A

Savremena žena mora da miriše na ružu

Miris ruže budi u nama slike bakinih škrinja i roze sapuna... Dirljivo, ali demode! Samo, ne govorimo mi o toj ruži, mi govorimo o njenoj ultramodernoj verziji. Parfemi koje ćemo vam predstaviti apsolutno odgovaraju idealu savremene žene – njihov glavni sastojak jeste ruža, ali sada obogaćena viskijem, dimom i barutom. Jer danas žena mora da puca visoko.

SAMO ZA OPASNE ŽENE
Zamislite staru, prašnjavu kožnu jaknu, koja odiše mirisom duvana i viskija, poput onih koje nose junaci kaubojaca, a ispod nje božansko žensko telo meke, mirisne kože, na kom nema ničeg osim male istetovirane ruže. E takav je parfem "kalamiti dž“!


U čuvenoj seriji parfema „džulijet hez gan“ pojavio se novi primerak. On je totalno drukčiji od drugih. I pomalo je muški. Zato što je žena koja ga nosi borac, mada je i dalje ženstvena i seksi.


Zaštitno lice ovog parfema je Lu Doajon, mlada glumica burne prošlosti, ćerka Džejn Birkin, koja se pojavila na "Pirelijevom“ kalendaru i "Plejbojevoj“ duplerici.
"Juliette has a Gun“, 100 ml, 9.800 din.

ŠPANSKA STRAST U BOCI
"Parfem je mrtav, živeo parfem!“ – uzvikuju tvorci parfemskog brenda „etat libre d oranž“, obznanjujući stvaranje "slobodne zemlje pomorandži“, u kojoj je sve podređeno vladavini mirisne erotike, bez tabua.


Onda možete samo da zamislite kako miriše "rozi de palma“. Kad još čujete da je posvećen Viktoriji Abril, omiljenoj Almodovarovoj glumici, i da je pravljen u saradnji s njom, nećete se čuditi što je to parfem koji je u stanju da pomuti razum svakog ko ga oseti. Strastvena mešavina smrvljenih latica tamne ruže, kandirane ruže, mirisa svežeg mleka i nežne bebine kože, jasmina i đumbira, kakaoa, crnog bibera... Mmmmm...

"Rossy de Palma“, 50 ml, 6.900 din.

KLASIKA ZA NEŽNE DAME
Ako ste po duhu slični Skarlet Johanson, onda je novi „Dolče i Gabana“ parfem „rouz d van“ baš za vas.

On nije tako ekscentričan kao prethodna dva, već je namenjen ženama koje preferiraju klasiku.

Stvoren je za delikatne i senzualne dame, a, osim mirisa bugarske ruže, sadrži crveni grejpfrut, esencije breskve, mandarine, šljive, vanile.
"Rose the one“, 50 ml, 7.010 din


ČOKOLADNA RUŽA

Ruže i čokolada verovatno su dve omiljene stvari svake žene koja ume da uživa.

A za takvu damu, zavodnicu i hedonistu, "Rose Praline“ je pravi izbor. Bergamot u gornjim notama daje mu svežinu, a čokoladni puder, kakao, sintetički ili beli mošus i, najzad, ružino ulje čine mirisnu kompoziciju od koje polazi voda na usta.

Oblak parfema koji ostane za vama biće ženstven i sladak, a vi svakako nećete proći neprimećeno.
"Rose Praline“, 50 ml, 7.500 din.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online