Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 09.02.2010.
12:38
Vestionline A

Aranžmani za Beč

Ako ste vi i vaša voljena osoba odlučili da Dan zaljubljenih provedete u gradu koji ima jednu od najčuvenijih opera na svetu evo par zanimljivih ponuda.

Agencija “Travellino” u svojoj ponudi ima aranžman za glavni grad Austrije koji iznosi 109 eura. U cenu aranžmana su uračunati prevoz autobusom, 2 noćenja sa doručkom u hotelu sa tri zvezdice, razgledanje Beča u pratnji stručnog vodiča I troškovi vođstva I organizacija putovanja.

Ako budete želeli da obiđete dvorac Schönbrunn ili da večerate u nacionalnom restoranu to će vas stajati 20 odnosno 25 evra.

Turistička agencija “Klio Putovanja” su svoj aranžan vezan za prestonicu Austrije bazirali na obilasku Beča. Među brojnim muzejima, umetničkim paviljonima i galerijama, najviše prostora dali su dvorcu Šenbrunn (ulaznica je 15 evra) i muzeju Albertina, sa specijalnom postavkom Jakoba & Rudolfa von Alta “Po naređenju imperatora" (ulaznica 10 evra) .

Radi se naime o ukupno 226 od 300 dela, akvarel tehnike nastalih u periodu između 1835. i revolucionarne 1848. godine, kada je abdicirao Ferdinand I Habsburg.Ova agencija vam predlaže da obavezno posetite dvorac Belvedere (ulaznica košta 10 evra) kao i ostale znamenite paviljone kompozitora, slikara i naučnika.

U cenu aranžmana od 175 evra je uključeno: prevoz modernim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima, DVD, audio oprema,) 3 noćenja sa doručkomu hotelu sa tri zvezdice, pratioca grupe za vreme putovanja i lokalnog vodiča u Beču.

Kontiki nema klasičnu ponudu za Dan zaljubljenih ali imaju takozvani vikend u Beču. Polazak je 12.3. a povratak 14.3.

Cena aranžmana je 150 evra a za to dobijate prevoz luksuznim autobusom (klima,TV), smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu Ananas (četiri zvezdice), na bazi noćenja sa doručkom po principu švedskog stola, razgledanje grada sa stručnim vodičem prema programu, međunarodno zdravstveno osiguranje, usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja.

Unis Tours je kao I mnoge agencije uvrstila u svoju ponudu aranžman za Dan zaljubljenih u Beču. Oni vam pružaju mogućnost da tamo ostanete 5 dana po ceni od 139 evra. Za to ćete dobiti 2 noćenja sa doručkom (švedski sto) u hotelu sa tri zvezdice, prevoz, obilazaka grada.

Sherry Travell vam nudi takođe 5 dana u Beču za Dan zaljubljenih po ceni od 139 evra a za to ćete dobiti dva noćenja sa doručkom (švedski sto), prevoz autobusom, razgledanje grada.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online