Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 17.04.2015.
12:24
S. Ban A

Škorpija ubija pogledom

Govorom tela otkrivamo horoskopski znak u kome smo rođeni. Podela je povezana s četiri elementa, vatrom, zemljom, vazduhom i vodom. Iako ovo spada u takozvanu zabavnu astrologiju, tumačenja mogu biti iznenađujuće tačna.

kamalkapoor.com
 

Proverite:

Vatra:

Ovan svojim pokretima odaje odlučnu, samouverenu i spretnu osobu. Direktan je i borben u komunikaciji. Gura se u prvi red, poskakuće i hoda brzim i odlučnim koracima, čelom nagnuti napred.
Lav odiše autoritetom i posebnošću. Besprekorno negovan, u odličnoj formi. Na specifičan način se prsi, naročito kada se sprema da nešto važno saopšti. Držanje tela je ispravljeno do granice nametljivosti.
Strelac izgleda bezbrižno i dobrodušno. Krupan je, sporo se kreće, a svoju naklonost izražava dodirima. Često ga krase širok osmeh i krupni zubi.

Zemlja:

Biku na licu sve piše. Naglašen, značajan pogled, namrštenost, podignutost obrva. Svoju osetljivost i senzualnost krije iza hladnog izgleda.
Devica je uzdržana, ali naizgled neprimetnim i diskretno nervoznim pokretima odaje nesigurnost. Čačka kosu, gladi odeću i grozničavo trlja ruke.
Jarac ima besprekorno držanje tela i ne odaje emocije. Vojnički stav može biti poljuljan kada se zainteresuje za nekog, tada traži da se ponovi rečenica i sve to da bi dobio na vremenu.

Suptilni flert

Kad je reč o vazdušnim znacima, to izgleda ovako:
Blizanci su brbljivi i znatiželjni, stalno u ruci imaju olovku, telefon ili knjigu. Deluju detinjasto, preterano su veseli, cupkaju u mestu. Okolina ih, često neopravdano, ne shvata ozbiljno.
Vaga govorom tela šalje signale suprotnom polu. Flert i igra pogledima glavna je karakteristika ovog znaka. Voli da je primećena, pa u skladu s tim ne bira sredstva, ali, nikad neodmereno ili vulgarno.
Vodolija je u mladosti bučna i osoba koja je primećena u svakom društvu. Kada ih životno iskustvo nauči, buntovništvo zamenjuju strogim i naizgled nezainteresovanim držanjem iza koga kriju pravu prirodu.

Voda:

Rak ide iz krajnosti u krajnost. Ili se u potpunosti povlači i tromo prepušta drugima da vode glavnu reč, ili ako se odvaži da nastupi, šokira sve oko sebe svojom neodmerenom agresijom i žustrinom.
Škorpiju krasi ubitačan, prodoran pogled i, ako je ljuta, stisnute usne. Govor tela je otvoren i direktan, ali iz potaje uvek vreba svojom seksualnošću i magnetizmom.
Ribe svoju nesigurnost ispoljavaju tako što uspostavljaju komunikaciju s nepoznatim ljudima kako bi našle u njima saveznike i srodne duše. Šakama pokrivaju usta da bi sakrile o čemu pričaju, čak i onda kada je to nepotrebno.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online