Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 29.07.2016.
12:30
S. Ban A

Zvezde kroje i modni stil

Mnogi smatraju da je moda estetska smicalica koja služi ljudima da sakriju svoje nedostatke. Latinska poslovica, pak, kaže da stil odaje čoveka. Mada o ukusima zaista ne treba raspravljati, činjenica je da se moda pod uticajem varljivog Neptuna uvukla u sve pore života. Astrolozi smatraju da i način odevanja i izbor boja diktiraju zvezde.

1ms.net
 

Osobe rođene u znaku Ovna najčešće će nositi crvenu boju i belu boju. Veoma su hrabri i ne libe se da isprobaju smele odevne kombinacije, odnosno da eksperimentišu u modi. Viktorija Bekam je tipičan primer žene Ovna.

Bikovi vole nežne boje poput ružičaste i bež, a slavna predstavnica ovog znaka je Kejt Blanšet. Velike su estete i vrlo vešto uklapaju različite modne detalje.

Blizanci najčešće biraju belu, svetložutu, neboplavu i roze boju. Ne robuju modnim trendovima, vole da kombinuju razne modne stilove, umeju od krpica i sitnica da naprave sjajne modne kreacije. Kajli Minog je tipičan predstavnik ovog znaka.

Osobe rođene u znaku Raka imaju istančan ukus za oblačenje. Vole nežne tonove i romantični stil. Posebno su, poput glumice Eve Grin, vešti u tome da ožive neke retro modele.

Lav bira žutu, narandžastu i crvenu boju. Lavice poput Madone posebnu pažnju pridaju svom imidžu i spremne su na sve vrste ekscentričnosti da bi bile u centru pažnje.

Tople boje

Omiljena boja odevnih predmeta govori o dominantnom znaku u natalnom horoskopu. Tople boje govore o naglašenoj vatri dok hladne o zemlji u
horoskopu. Vazdušni znaci biraju svetle nijanse a vodeni se kriju u mraku crne i teget boje.

Devica će izabrati belu ili braon boju. Osobe rođene u ovom znaku su poznate po svojoj urednosti i verne su modnoj klasici. Slavna Devica je pevačica Bijonse.

Vagu ćete prepoznati po širokom spektru boja i nedefinisanom opredeljenju. Vole sklad i ravnotežu, kako u životu, tako i u modi. Tipična predstavnica ovog znaka je Gvinet Paltrou. Većina modnih kreatora je rođena u znaku Vage.

Škorpija najčešće bira tamno braon i bordo boju. Pripadnice ovog znaka su strastvene i senzualne, pa se najčešće tako odevaju. Modna predstavnica ovog znaka je američka glumica Rejčel Mek Adams.

Osobe rođene u znaku Strelca biraju teget boju. Modna ikona ovog znaka je glumica Skarlet Johanson. Pripadnice ovog znaka su veoma aktivne, pa im je najvažnije da im odeća bude praktična.

Jarac bira tamno sivu ili crnu garderobu. Blago su konzervativni u modi, ali imaju istančan ukus. Kejt Midlton je tipičan predstavnik ovog znaka.

Vodolija bira svetle tonove hladnih boja kao što su krem, svetlosiva. Ekscentrični, spremni su da šokiraju okolinu spajanjem nespojivog. Modna predstavnica Vodolija je glumica Za Za Gabor.

Ribe najčešće oblače tamnu garderobu. Više vole da nose baletanke od cipela sa visokom štiklom. Vole da biraju garderobu u kojoj će izgledati lepo i moderno. Slavna Riba je Sindi Kraford.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Majka opisana u zvezdama
ZVEZDE I MISTERIJE Najvredniji radnici zodijaka
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online