Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 13.09.2016.
12:30
Vestionline A

Šta kažu zvezde - ko je novi predsednik SAD?

Približavaju se izbori u Americi, predsednička trka se zaoštrava između republikanca, Donalda Trampa i demokrate, Hilari Klinton, a šta kažu astrološke analize, kome su zvezde naklonjenije i kakav uticaj bi njihovo predsednikovanje imalo na svetske političke prilike...

pixabay.com
Kome li su naklonjenije zvezde?

Nekadašnja prva dama SAD, Hilari Klinton, čiji je suprug Bil Klinton bio predsednik Amerike, ostala je upamćena i osramoćena muževljevom aferom sa Monikom Levinski. Mada je Hilari prividno bila uz svog supruga i davala mu podršku, afera sa Monikom Levinski ju je i te kako pogodila! Ne zato što je suprug izdao, već zato što joj je narušio ugled! Njen Ascendent u Vodoliji ukazuje na veoma nervoznu osobu i po malo nesigurnu, sklonu naglim izlivima besa i to zbog Meseca u Ribama.

Reuters
Osvetnica Hilari

Hilari je osoba sa kojom nema rasprave! Ona ne ume da pregovara, a ni da vodi diplomatske razgovore, jer se njena Venera nalazi pod lošim uticajem. Svoje namere isteruje po svaku cenu, ako treba služiće se i ucenama i silom. Ukoliko ne postiže ono što želi, zbog Plutona i Marsa u konjunkciji u 7. polju, može da se okrene i vojnom obračunu...

Ukoliko postane predsednik SAD, manijakalno će želeti da se održi na vlasti po svaku cenu zbog Sunca (uspeh, vlast), ali i zbog velikog broja planeta u Škorpiji. Može da se okarakteriše kao diktator spreman na sve! Pod njenim predsedništvom promenio bi se poslovni kadar Bele kuće i mnogi bi dobili otkaze.

Kada je o Srbiji reč, ako Hilari postane predsednik SAD, nema poboljšanja odnosa, već sledi zahlađenje odnosa i novi problemi. Ukoliko postane predsednik SAD, glavne političke odluke donosiće njen suprug Bil Klinton zbog njenog 7. polja (suprug) u Lavu (predsednikovanje).
Donald Tramp je zanimljiva i kontroverzna ličnost, rođen je da vlada i pobeđuje.

Sam Ascendent na Regulusu, ukazuje na najviša dostignuća i najviše moguće činove, daje mu optimizam, uspeh, pobedničko držanje i osvajačku harizmu. Osim što je njegov Ascendent na 29. stepenu Lava (stepen predsednika) i vladar njegovog Ascendenta, Sunce, nalazi se u 10. polju, što je treći pokazatelj za visoka dostignuća, možda čak i mesto predsednika SAD. Dobar je govornik, veoma snalažljiv u verbalnom nadmetanju, tako da vrlo lako može da nadmudri svakog protivnika.

Pod njegovom vlašću Amerika bi mogla da zapadne u finansijske probleme, koje bi rešio rigoroznim merama, zbog čega bi vremenom izgubio popularnost kod naroda. Takođe, mnogo bogatih Amerikanaca bi napustilo SAD. Ipak, bez obzira na štednju i stezanje kaiša, Tramp bi makar, kako astrološki aspekti kažu, uspeo da podigne SAD - na noge!

Reuters

Tramp - prijateljski nastrojen prema Srbiji

Donald Tramp je uvek svestan svojih zasluga i mesta koje zauzima, te će se i kao predsednik SAD ponašati u skladu sa tim. Ponekad će preterivati u sjaju i blještavilu, koje je na ivici kiča i preterivanja. Ipak, on je šoumen koji stoji na pozornici i živi za aplauz. Eho tog aplauza će se razlivati širom sveta. Kad aplauz utihne i njegovom predsednikovanju doći će kraj. Kada je u pitanju Srbija, u administraciji Donalda Trampa lako može da se desi da neko od zaposlenih bude poreklom iz Srbije, a zbog Saturna koji se nalazi u konjunkciji sa Venerom u 11. polju, prema Srbiji će biti iskren, otvoren i prijateljski nastrojen!

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online