Nedelja 2. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 13.12.2010.
12:37
E. V. A

Kleo: Ne žurim iz Beograda

Brazilac Kleverson Kordova Kleo (26) je najefikasniji igrač crno-belih u jesenjem delu šampionata.

Kleo

Sa osam pogodaka deli prvo mesto na listi strelaca Jelen Superlige Srbije, jedini je od igrača Partizana tresao mreže u Ligi šampiona (dva puta), a posebno je bio efikasan u kvalifikacijama za elitno evropsko takmičenje (osam golova). Kad se dodaju i dva pogotka u Kupu Srbije dolazi se do cifre od 20 golova u svim takmičenjima. I to na 27 utakmica, od ukupno 30 koliko je Partizan odigrao u polusezoni.


"Ovo mi je najbolja godina u karijeri, u životu. Osvojili smo titulu, postigao sam dosta golova, dobijali smo derbije. Evo, u ovoj polusezoni sam 20 puta bio strelac, a uvek označim 17 pogodaka kao cilj za celu sezonu. I, kao vrhunac, ušli smo u Ligu šampiona. Iskreno, nisam to očekivao. Borili smo se do maksimuma i žao mi je samo što nismo i neki bod osvojili", istakao je Kleo.


Đurić: Malo 3,5 miliona evra

 

Turski mediji pišu da Bešiktaš nudi 3,5 miliona evra za Klea, a predsednik Partizana Dragan Đurić kaže:
"Pročitao sam to u štampi, ali Turci sa nama nisu kontaktirali. U svakom slučaju, moraće da ponude duplo više para od 3,5 miliona evra da bi nas samo zainteresovali da razgovaramo. O prelaznom roku ćemo razmišljati tek posle 15. decembra. Naš prioritet biće da kupimo dobre igrače, a ne da ih prodajemo po svaku cenu".

Poslednji od 20 golova postigao je na oproštaju od Lige šampiona, u Londonu protiv Arsenala (1:3). Prethodno dva u Beogradu protiv užičke Slobode (5:2) u poslednjem kolu jesenjeg dela Superlige Srbije. Posle tog meča, obučen u navijačku majicu "grobara", otpozdravljao je navijačima dok je izlazio sa terena Parrizana. On kaže da to nije bio oproštaj od navijača u Humskoj.

"Ne, nisam se opraštao, možda je to samo tako izgledalo. Nije to bio rastanak, nego moj način da se zahvalim fanovima na svemu, na neverovatnoj podršci otkako sam došao u Partizan. Majica koju sam nosio je poklon, dobio sam je od "grobara" i obukao sam je da bih pokazao koliko mi znači što me bodre od prvog dana", istakao je brazilski napadač.

Kleo ima dozvolu Partizana da ide, naravno ako stigne ponuda koja bi odgovarala i njemu i klubu.


"Za sada zaista nemam nijednu konkretnu ponudu. Javljaju se razni ljudi, pričaju o interesovanju nekih klubova, ali na papiru nema ništa", kaže sjajni Brazilac koji od ove jeseni poseduje i srpski pasoš.


Letos se spominjao rimski Lacio, Englezi su poslednjih dana pisali da je zainteresovan slavni Liverpul, a Turci nedavno objavili da bi Bešiktaš i Trabzon rado u svojim redovima videli napadača Partizana.

"Ukoliko se pojavi nešto što je interesantno i zadovoljavajuće i za Partizan i za mene, onda bih da odem. Ako se to desi, Beograd će mi mnogo nedostajati. Nigde se nisam tako lepo osećao kao ovde, nigde mi nije bilo toliko dobro kao sa crno-belima. Mnogo toga nikad neću zaboraviti".


Kleo je ove jeseni ostvario golgeterski učinak za pohvalu i najbolju preporuku bogatim evropskim klubovima...

Ko ne bi u Liverpul?


Britanska štampa je iskoristila meč između Arsenala i Partizana kako bi dobila izjavu Klea o ponudi Liverpula. Prema ranijim navodima, engleski velikan je navodno spreman da izdvoji 12 miliona evra.

 

"Liverpul je jedan od najvećih klubova na planeti. Ko ne bi voleo da igra na Enfildu.

Za sve se pita moj klub. Napuštam Beograd samo ako stigne ponuda koja se ne odbija. Voleo bih da jednog dana nastavim karijeru u Engleskoj", rekao je sjajni napadač.


Vest da Liverpul prati ovog fudbalera pojavila se još pre dva meseca, što je potvrdio i Kleov menadžer Ranko Stojić. Međutim, veliki problem bi pre svega bila radna dozvola.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online