Sreda 29. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Subota 19.02.2011.
10:45
Vesti A

Džajić: Znam ko mi smešta

Bivši predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić, protiv koga se vodi proces za zloupotrebu službenog položaja i proneveru novca, tvrdi da je žrtva orkestrirane akcije jedne političke partije i jednog kluba!

U razgovoru za nedeljnik "Nin", Džajić tvrdi da će u dogovoru sa svojim advokatskim timom pravdu tražiti do kraja, makar morao da ide u Strazbur u sud za ljudska prava.

Prosinečki i Džajić na promociji novih dresova Crvene zvezde
"Scenario za moje hapšenje i suđenje sigurno postoji, a do nekih saznanja sam i ja došao. Time su neki sticali poene, ali bilo je tu pripreme terena i za druge stvari. Ujedinio bih sve tri adrese - partiju, Vladu i jedan fudbalski klub, a na osnovu mojih saznanja blizu sam istine", rekao je Džajić.


Legendarni fudbaler ne može da razume zbog čega nekome smeta, a ljude koji mu ovo rade svrstao je u kategoriju patoloških slučajeva.

"Što bi se neko plašio ako se, recimo, sutra vratim fudbalu i napravim neki rezultat? Ali, kad je neko toliko bolestan, pa reši da skloni Džajića, da više ne proviri u srpski fudbal, pa i Zvezdu - e, to ne mogu da razumem".

Džajić je potvrdio da je odbio nagodbu sa tužilaštvom i još jednom negirao krivicu.

"Nemam šta da priznam, niti o čemu da se nagodim sa tužilaštvom. Spreman sam i da idem do Strazbura da bih skinuo ljagu sa svog imena. Nikad se nisam bavio finansijama i moj posao je bio da pravim tim. Pošto nisam ni od koga ništa uzeo, nisam verovao da će optužnica uopšte biti podneta. Sada, kad je podignuta, neka ide svojim putem. Hoću da verujem kako će sud doneti pravednu odluku. Neću da optužujem nikoga, znam šta sam radio, a sve drugo će vreme pokazati", rekao je Džajić.

Subota 19.02.2011. 11:20
nije tesko pogoditi. ali ipak neka on kaze. morace na kraju. i treba.
Subota 19.02.2011. 11:17
da je mucke u fudbali bilo bilo je sigurno .ali taj covjek je ostavio srbi sto niko nije uspeo ligu smpiona. osim toga posle njega zvezda nije ni blizu onoga sto je pre bila iz zvezdine skole nije izasao godinama ni jedan dobar igrac.. fudbalskim savez srbije vladaju partizanovi aduti i jako je cudno da njih niko ne pitao za transfere i ako je javna tajna da su svi u tom poslu uprljali ruke. u sustini dzaja je jedina osoba koja je mogla da pravi konkurenciju monopolu u srbskom fudbalu covjek je imao ime koje je unisteno kroz optuznicu cuvaj se dzaja imas mocnog neprijatelja 'kadia te tuzi kadia ti sudi'
Subota 19.02.2011. 14:30
Ne daj se Džajo, legendo srpskog fudbala. Bruka i sramota za žutu bandu ono javno hapšenje sa lisicama sa sve TV snimanjem. Daće Bog da žute vezujemo žicom jer neće biti lisica za sve.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online