Nedelja 12. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 12.04.2011.
09:44
Vestionline, Alo A

Tole odgovoran za kriminal u fudbalu!

Serijal “Insajder” na TV B92 potegao je mnoga škakljiva pitanja vezana za kriminal u srpskom fudbalu. Nažalost, odgovora uglavnom nema, a ista televizija ugostila je sinoć Tomislava Karadžića, Sava Miloševića i Dragišu Binića kako bi dali neke odgovore na brojna pitanja koja potresaju naš najpopularniji sport.

Savo Milošević

Tema su bila saznanja “Insajdera” o uticaju menadžera na nacionalni tim, događaje u Đenovi, pojavi kriminalaca u rukovodstvu klubova…


Karadžić i Milošević nastavili su rat koji traje duže vremena.

"Smatram da su pojave koje su opisane u vašim emisijama samo ružna i davna prošlost", rekao je Karadžić.


Milošević smatra da je uticaj kriminalaca na fudbal i dalje veliki.

"Voleo bih da je sve to prošlost. Stvari nisu tako transparentne kao ranije, ali sve je isto", kategoričan je Milošević.


Rekorder po broju utakmica za naš nacionalni tim smatra da je nepohodno razdvojiti pitanje odgovornosti od krivice.

"Velika je razlika između odgovornosti i krivice! Za stanje u našem fudbalu odgovorni su svi oni koji su radili u Savezu u prethodnih 20-30 godina, pa tako i Tomislav Karadžić", kaže Milošević.


Derbi sude stranci!
Kulminacija nezadovoljstva nakon meča u Subotici, dobila je juče šokantan epilog! Naredni "večiti derbi" sudiće sudije iz inostranstva! Tomislav Karadžić pozvao je predstvnike Partizana i Crvene zvezde na javno sučeljavanje, a predlog o dovođenju arbitara stranaca potekao je od predsednika FSS, preneo je SOS kanal.

Predsednik FSS, sa druge strane, smatra da nacionalna kuća fudbala nije odgovorna za prisustvo kriminala u fudbalu.

"FSS je odgovoran samo za reprezentaciju! Takmičenje, o čijoj se neregularnosti priča u vašim emisijama, je u nadležnosti Zajednice Prvoligaša", rekao je Karadžić.


"Trebalo bi da ukinemo FSS, pošto nije odgovoran ni za šta! Ni za takmičenje, ni za transfere! Pa, nije Zajednica sama sebe izmislila", rezignirano je replicirao Milošević.


Karadžić je ponovio da Milošević nije “u sistemu” i da nije kompetentan da priča o mnogim stvarima.

"Nisam “u sistemu” jer ne želim da budem deo svega onoga što će nas koštati u budućnosti. Kao postratni sindrom! Naša deca će ispaštati zbog svega što se radi “u sistemu”", rekao je Savo.


Milošević je iskoristio pauzu za reklame kako bi optužio Karadžića da nije regularni predsednik FSS.

"Imam pouzdane informacije da je Karadžić još uvek zvanično predsednik FS Vojvodine, a samim tim neregularni čelnik FSS", tvrdi Milošević, a Karadžić se nevešto branio:


"Možda me nisu izbrisali iz evidencije. To treba proveriti!", kaže Tole.


Tresla se gora, rodio se miš! Teško da će ovde bilo ko za bilo šta odgovarati! 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online