Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 15.06.2011.
10:48 >> 14:19h
Vestionline A

Dijara: Znam šta očekuju Grobari

Napadač Partizana Lamin Dijara smatra da aktuelni šampion Srbije ima kvalitetnu ekipu, sposobnu da naredne sezone odbrani "duplu krunu".

Dijara i Vukić u novim dresovima

"Partizan je veliki klub, a ja sam svestan da navijači od mene očekuju golove. Nisam još potpuno spreman, ali ću sve učiniti da se radom nametnem treneru Aleksandru Stanojeviću", izjavio je senegalski internacionalac, koji se u Partizan vratio sa pozajmice iz Al-Šababa.

Dijara je prilikom promocije novog dresa Partizana istakao da se raduje povratku u Beograd.

"Sviđa mi se novi klupski dres i veselim se povratku među drugove. Ipak, okupiran sam onim što me očekuje, jer predstoje naporne pripreme. Kroz otprilike mesec dana videćemo u kakvoj sam formi i kako će izgledati moj novi susret sa vernim navijačima", rekao je Dijara, koji se u ponedeljak priključio ekipi u Sportskom centru Zemunelo, a utorak odradio prvi trening.

Saša Marković potpisao za Partizan

 

Dosadašnji fudbaler OFK Beograda Saša Marković potpisao je ugovor sa Partizanom.

 

Dvadesetogodišnji talentovani vezni igrač standradni je član mlade reprezentacije Srbije.

Pre Markovića, redove aktuelnog šampiona Srbije pojačali su još Vladimir Volkov, Vladimir Jovančić, Dejan Babić i Saša Ivković.

Trener Stanojević je na početku priprema za novu sezonu okupio 24 igrača, dok će se fudbaleri koji su imali reprezentativne obaveze (Miljković, Kamara, Petrović i Savić) priključiti ekipi 19. juna.
 

Inače, Partizan je u Jugoslovenskom dramskom pozorištu promovisao dres za takmičarsku sezonu 2011/12. Predstavnica kompanije "Adidas", tehničkog sponzora, Jelena Koronsovac, istakla je da je ta kompanija prezadovoljna saradnjom sa srpskim šampionom.

"Adidas je uvek bio uz najbolje klubove. Tako su sa nama Real Madrid, Čelsi, Liverpul, Bajern, Milan i Partizan, koji je takođe deo naše promotivne kampanje 'Ol in'. Prošlogodišnji kontigent dresova je prodat za nekoliko dana, a ove godine će ponuda biti kompletnija. Dresovi su rađeni u novoj tehnologiji, a novi će moći da se kupe u svim našim radnjama širom Srbije", istakla je Koronsovac.

Domaća garnitura biće tradicionalna crno-bela, dok će rezervna varijanta biti potpuno crna. Od srede će dresovi biti u ponudi u svim "Crno-belim" buticima, a kupci sezonskih ulaznica imaće 10 odsto popusta na kupovinu novog dresa.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online