Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 18.06.2011.
10:49
Vestionline A

Savić u Romi, u Humsku stiže Labrin!

Štoper Partizana Stefan Savić pakuje kofere i seli se u Romu, kako stoje stvari, pregovori sa Italijanima uveliko traju, a na njegovo mesto dolazi Karlos Labrin (20, 183cm), reprezentativac Čilea, kojeg Palermo šalje u Beograd na jednogodišnju pozajmicu, prenose "Novosti"!

Karlos Labrin

Reč je o momku koji je do ovog leta igrao za Uačipato, tim iz Čilea, ali je u januaru potpisao ugovor sa Palermom. Njegova cena je bila pet miliona evra. Zbog ograničenja broja stranaca u Seriji A, jedan van EU po godini, Italijani su dogovorili sa Partizanom da proslede Karlosa Labrina u Humsku 1.

Ipak, crno-beli za sada ćute, ne žele ni da pomenu o kojem Čileancu se radi, samo se zadovoljno smeškaju i najavljuju njegov dolazak na Topčidersko brdo u ponedeljak.

"Radi se o igraču top klase. Kompletiraćemo odbranu", tvrde u Partizanu.

Direktor Mladen Krstajić takođe je ostao "zakopčan" sve dok se autogramom ne overi ugovor u ponedeljak.

"Dogovorili smo sve, ali dok se ne potpiše...", uzdržan je Krstajić.

Zanimljivo, Labrin je 2009. godine na Festivalu mladih reprezentacija u Tulonu sa Čileom osvojio prvo mesto, pobedom nad Francuskom u finalu, gde je proglašen za najboljeg mladog igrača! U slučaju preke potrebe, snalazi se i na poziciji desnog beka. Njegove najjače karakteristike su snaga, brzina i veoma dobra tehnika. 

Ugovoreni dolazak Karlosa Labrina znači i odlazak Stefana Savića. Pored Mančester sitija, Olimpijakosa, Porta i Sportinga, pobedu izgleda odnosi - Roma. Još u januaru su Italijani kucali na vrata u Humskoj 1 i tražili pregovore o kupovini crnogorskog reprezentativca, ali tada crno-beli nisu bili za njegovu prodaju.

Ivanov: Nisam gej

 

"Da li sam gej? Ne, ne, ne…" Imam devojku, zajedno smo pet godina", pričao je Ivan Ivanov, koji se, navodno, tokom pregovora sa Mladenom Krstajićem konsultovao sa svojom izabranicom da li joj se dopada da se presele u Beograd.

Ipak, u ovom prelaznom roku, kao što se i pretpostavljalo, Partizan će popustiti.

Iz Rima je stigla ponuda jača od osam miliona evra, koja zadovoljava čelnike srpskog prvaka. Nisu baš svi u vrhu crno-belih presrećni zbog ovog, sa finansijske strane gledano odličnog posla, ali zakonu tržišta, nažalost, Partizan i dalje ne može (ili neće, kako mnogi tumače) da se suprotstavi.

Iako se spekulisalo da je Stefan Savić već prodat Milanu, pa je potom bio maltene jednom nogom već u Mančester sitiju, u ovom trenutku je najizvesnije da mu novo odredište bude "Večni grad". Pravo u društvo saigrača iz reprezentacije Crne Gore Mirka Vučinića, ako ne promeni sredinu.

Sa Ivanom Ivanovim i Karlosom Labrinom, Partizan će kompletirati odbranu za startnih 11. Ipak, sa odlaskom u penziju Mladena Krstajića, očekivanih prodaja Stefana Savića u Romu i Marka Jovanovića u Dinamo iz Minska, ostaje upražnjeno barem još jedno mesto u konkurenciji štopera.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online