Četvrtak 9. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 26.06.2011.
11:18
Vestionline A

Savić blizu Sitija, Labrin daleko od Partizana

Talentovani defanzivac Partizana Stefan Savić nalazi se na korak od potpisivanja ugovora sa Mančester sitijem, ali bi planove “građana” mogao da pokvari Palermo, koji nije dozvolio Karlosu Labrinu da dođe u Srbiju, piše "Sportski žurnal".

Stefan Savić

Mančester siti bi za usluge reprezentativca Crne Gore navodno izdvojiti sedam miliona evra, iako su u upravi Partizana govorili da je osmocifrena suma potrebna da bi se odrekli dvadesetogodišnjeg fudbalera.

"Savić je još ovde, a to znači da još ništa nije potpisao", rekao je sportski direktor Partizana Mladen Krstajić.

Savić će u svakom slučaju odigrati sve mečeve kvalifikacija za Ligu šampiona sa Partizanom, pa bi se tek na kraju prelaznog roka priključio "građanima" koji su se direktno plasirali u najkvalitetnije evropsko takmičenje. Druga opcija jested a bi se Savić preselio u Englesku tek od januara.

Karlos Labrin, štoper Palerma, neće pojačati odbranu Partizana ovog leta kao pozajmljen igrač, pošto je sicilijanski klub stopirao je dolazak Čileanca u Humsku kako bi sačekao odluku rukovodstva italijanskog saveza da vrati propis po kojem u ekipi mogu da igraju dva stranca iz zemalja van Evropske unije. U međuvremenu, za Čileanca se zainteresovao i argentinski prvoligaš Velez Sarsfild.

Karlos je trebao da bude zamena za Savića

Interesantno je da je za Labrina prošle godine bio zainteresovan i zagrebački Dinamo, sve je praktično bilo dogovoreno, ali se, kao i u slučaju Partizana, transfer izjalovio u poslednji čas.

Stefan Savić i Ivan Ivanov sa priprema crno-belih poručuju navijačima da nema razloga za brigu kad je štoperski tandem u pitanju.

Savić ističe da se bugarski reprezentativac vrlo brzo prilagodio na novu sredinu.

“Dobar je igrač, brzo se uklapa i prihvata sve što se od njega traži na treninzima. Ubeđen sam da sa njim neće biti problema. Dobro se uklapamo i razumemo, a znamo se još iz kvalifikacionih duela Bugarske i Crne Gore kada smo bili rivali”,objašnjava Savić.

I Ivanov veruje da će do prvog zvaničnog meča, protiv Škendije u Beogradu sve biti kako se očekuje. Naglašava da je odlično prihvaćen u novom klubu, a najveću pomoć ima upravo od Stefana Savića.

“Savić mi mnogo pomaže, daje mi dosta informacija o klubu i svemu što me zanima. Mislim da imamo dovoljno vremena da se uigramo, iako nam sezona počinje već 13. jula. Cilj mi je i da što pre naučim srpski jezik, iako ga dobro razumem, ali želim i da pričam. Komunikacija je mnogo bitna na terenu”,poručuje Ivanov.
 

Siti spremio 22 miliona funti za Marina

 

Prebogate gazde premijerligaša Mančester sitija spremile su 22 miliona funti za kupovinu nemačkog fudbaler i člana Verdera Marka Marina, prenose engleski i nemački mediji. Marin (22) je jedan od najdarovitijih mladih nemačkih igrača, a interesovanje za njega već su pokazali Liverpul i Totenhem. Međutim, Marin je odbacio mogućnost prelaska u London ili na "Enfild".

 

Međutim, nemački mediji tvrde da sigurno neće odoleti ogromnom novcu koje nudi Siti, kao i visokim ambicijama koje taj klub ima u narednoj sezoni, u kojoj će se po prvi put takmičiti u Ligi šampiona.

 

Marko Marin je karijeru počeo u Borusiji iz Menhegladbaha, a 2009. godine prešao je u Bremen. Prošle sezone bio je član nemačke reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, gde su "panceri" osvojili treće mesto.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online