Subota 8. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 24.08.2011.
17:33
Vestionline A

Zvezda se nada čudu i pobedi u Renu

Ekspedicija Crvene zvezde stigla je u Ren, gde će u četvrtak od 18,30 časova igrati poslednji meč kvalifikacija za ulazak u Ligu Evrope.

Zvezdi treba dva gola u Renu

Ekipa Crvene zvezde se smestila u hotel, i posle ručka i kraćeg odmora zakazan je jedini trening pred utakmicu od 18 časova. "Crveno-beli" protiv Rena jure zaostatak sa beogradske Marakane, gde su izgubili rezultatom 1:2.

"Spremni smo na veliku borbu svih devedeset minuta, ako bude trebalo i svih 120. Nismo se pomirili sa eliminacijom, želimo da odigramo kao u prvom poluvremenu beogradskog meča i prođemo dalje. Neće nam biti lako, ali dodatni optimizam dao nam je Monpelje koji je za vikend napunio mrežu Rena. Ako su oni dali četiri, može i Zvezda dva", optimista je golgeter Andrija Kaluđerović.

Optimista je i Miloš Dimitrijević, jedan od trojice Zvezdinih fudbalera koji je uz Tošića i Kovačevića, već igrao na stadionu "Ru de Lorijen".

"Sad bih potpisao produžetke. Uveren sam da ukoliko do njih dođe oni ne bi imali šanse, čak i da dođe do penala, jer je naš golman Bajković specijalista za udarce sa 11 metara. Zato je veoma važno da uđemo hrabro u meč, brzo postignemo gol i nateramo domaćina da strepi", rekao je Dimitrijević.

Mladi Darko Lazović nije ispunio očekivanja na prvoj utakmici, ali sada veruje i očekuje mnogo bolju partiju i prolaz u Ligu Evrope.

"Verujemo u prolaz dalje. Da ne verujemo, ne bi trebalo ni da igramo! Očekuje nas teška utakmica, protiv odlične ekipe, ali nadamo se najboljem rezultatu. Čim su primili četiri gola u nedelju, znači da imaju i određenih slabosti. Šef smatra da su najranjiviji po bokovima. Nadam se da ćemo to iskoristiti da postignemo bar dva gola, a da nećemo primiti nijedan", rekao je Lazović.

Kapiten Crvene zvezde Nenad Kovačević poželeo je da se ponove ishodi iz duela protiv Brage i Kjeva, koje su crveno-beli igrali u okviru evropskog takmičenja.

"Nismo mnogo puta pobeđivali u gostima, ali se rado sećamo utakmica protiv Kjeva i Brage, oba puta smo uspeli da nadvisimo sopstvene mogućnosti. Sećam se kada smo išli na revanš meč protiv Kjeva. Imali smo nepovoljan rezultat u prvom susretu. Bilo je to one sezone kad smo zaostajali za Partizanom 19 bodova. Nadam se da ćemo uspeti da odigramo kao tada i prođemo u grupnu fazu takmičenja", izjavio je Kovačević i dodao da ne očekuje paklenu atmosferu na stadionu "Ru de Lorijen".

"Mislim da neće biti više od 15.000 gledalaca. Uveren sam da će francuski tim zbog prednosti iz Beograda igrati povučenije. Ukoliko postignemo gol u prvih pola sata možemo da prođemo dalje".

Robert Prosinečki će tokom dana održati konferenciju za novinare, na kojoj će verovatno saopštiti sastav za meč.

U konkurenciji za startnih 11 biće sledeći igrači:

golmani: Bajković, Kirovski. Odbrana: Tošić, Ćosić, Adi, Mikić, Vilotić, Reljić. Vezni red: Savio, Mijailović, Dimitrijević, Lazović, Jeremić, Kadu, Janković, Vešović, Kovačević. Napad: Mezenga, Borha, Kaluđerović.

Sreda 24.08.2011. 20:36
I ti nama sa.........!!!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online