Ponedeljak 10. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 26.08.2011.
18:18
Vestionline, Beta A

Prosinečki: Mi moramo dalje!

Robert Prosinečki izjavio da ne zna da li je ubedljiv poraz od Rena od 4:0 bruka, ali da ekipa nema kud, već da se okrene obavezama u prvenstvu Srbije.

Bruka ili ne, dalje se mora

Mediji su već rekli svoje. Ja ne znam da li je to bruka, ali svakako da rezultat od 4:0 u Renu nikako ne može da prija" rekao je Prosnečki i dodao:

"Moramo da budemo realni, jer smo izgubili od ekipe koja je u ovom trenutku u svakom segmentu bolja od nas, od ekipe koja se stvara u poslednjih pet - šest godina, i koja igra u jačem prvenstvu. Uveren sam da bi oni eliminisali i mogo kvalitetnije timove od nas", rekao je Prosinečki.

Prosinečki je istakao da njegova ekipa sigurno nije izgubila zbog fizičke nespremnosti, iako je to tako delovalo na prvi pogled.

"Fizička sprema sigurno nije bila problem. Verujte mi da su moji igrači kondiciono odlično pripremljeni, ali fudbaleri Rena su jednostavno brži, a to ne može da se uvežba na treningu. Najbolji primer za to je naš meč protiv Javora. Njih smo praktičnio dobili hodajući, a samo četiri dana kasnije ništa nismo mogli da napravimo protiv Rena", rekao je Prosinečki.

On je napomenuo da nije promenio formaciju 4-3-3, iako je bilo evidentno da je Zvezda igrala u postavci 4-1-4-1.

"Nisam promenio taktiku, nego igrače na nekim pozicijama. Mislio sam da ćemo sa Borhom i Kaduom dobiti na čvrstini, ali na žalost, bez obzira na to, nismo uspeli da pariramo Renu. U svakom slučau, sve ovo je dobra škola za nas i iz ovog poraza moramo da izvučemo pouke. Nije ništa strašno kada se izgubi, uvek se mora dalje", rekao je Prosinečki.

Trener "crveno-belih" je podsetio da je i on gubio kao igrač.


"Sećam se jednog poraza sa Realom u polufinalu Kupa UEFA. Posle 3:1 kod kuće, na revanšu smo od PSŽ izgubili sa 4:0", rekao je Prosinečki i dodao da će u toku dana obaviti razgovor sa igračima i da će pokušati da im objasni značaj predstojećeg duela u Smederevu.

"Mi moramo da dobijemo tu utakmicu. Znam da igračima trenutno nije lako, ali bodovi su nam neophodni, ukoliko želimo da postignemo cilj, a to je titula. Verujem da ćemo svi zajedno pronaći motiv i da ćemo pobediti na gostovanju", poručio je Prosinečki.


Utakmica Smederevo - Crvena zvezda igra se u nedelju od 17 časova.

POVEZANE VESTI

Petak 26.08.2011. 21:15
Dinamo Zagreb??? Nikad cuo!!!
Petak 26.08.2011. 18:25
Bok, Igram jednu odličnu online igru i stvarno uživam u njoj. Vodiš svoju momčad i igraš protiv drugih igrača iz cijelog svijeta. Pridruži se, nećeš zažaliti! http://www.powerplaymanager.com/r327993/
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online