Sreda 12. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 29.09.2011.
12:11 >> 13:56h
Beta A

Petrović saopštio spisak, debitanti Simić i Milivojević

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Petrović saopštio je spisak igrača za utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Italije i Slovenije, a debitanti su Marko Simić iz beloruskog BATE Borisova i Luka Milivojević iz beogradskog Rada.

Utakmica protiv Italije igraće se 4. oktobra u Beogradu na stadionu Crvene zvezde u 20.45, dok će se susret sa Slovenijom igrati četiri dana kasnije u Mariboru, u isto vreme.

Srbija se posle osam odigranih utakmica nalazi na drugom mestu Grupe C sa 14 bodova i ukoliko na jednom od dva naredna meča zabeleži pobedu plasiraće se u baraz za Evropsko prvenstvo.

Golmani: Bojan Jorgačević, Damir Kahriman i Bojan Šaranov.

Odbrambeni igrači: Branislav Ivanović, Nenad Tomović, Neven Subotić, Nemanja Vidić, Milan Biševac, Milan Vilotić, Slobodan Rajković, Aleksandar Kolarov i Duško Tošić,

Igrači sredine terena: Dejan Stanković, Zdravko Kuzmanović, Radoslav Petrović, Ljubomir Fejsa, Miloš Ninković, Miloš Krasić, Nemanja Tomić, Zoran Tošić, Adem Ljajić i Milan Jovanović.

Napadači: Marko Pantelić, Nikola Žigić i Dragan Mrđa. 

Petrović je kazao da je "namerno pozvao" 27 igrača, pošto su se Vidić i Biševac tek nedavno oporavili od povreda.

"Znam da su njih dvojica bili povređeni i videćemo da li će doći u ponedeljak na okupljanje. Pričao sam sa Vidićem, koji je rekao da u Mančester junajtedu žele da on ostane u klubu i tamo se oporavlja", dodao je Petrović.

Selektor je ocenio da su pojedini igrači počeli ponovo da ulaze u dobru formu. On je posebno istakao Krasića, Mrđu i Žigića, a kazao je da Ljajić "neće moći još dugo da bude pozivan u reprezentaciju, ako ne počne da igra za Fiorentinu".

U odnosu na prošlo okupljanje reprezentativaca jedan od igrača koji nedostaju je Miralem Sulejmani iz Ajaksa.

"Razgovarao sam sa njim i pošto je bio povređen ustanovili smo da je bolje da ostane u Amsterdamu i tamo se oporavlja", rekao je Petrović.

Utakmica protiv Italije igraće se 4. oktobra u Beogradu na stadionu Crvene zvezde u 20.45, dok će se susret sa Slovenijom igrati četiri dana kasnije u Mariboru, u isto vreme.

"Italijanima će biti lakše pošto igraju rasterećeni, jer su već obezbedili prvo mesto u grupi. Trudićemo se da ne izgubimo, sve drugo biće dobro za nas. Sigurno će biti interesantana utakmica. Ne treba žuriti, već treba igrati pametno", zaključio je selektor Srbije.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 29.09.2011. 17:28
Vatra ziva odlicno primjeceno(neozbiljan portal,ili je neozbiljan neko drugi).Ljudi a gdje je sulejmani,pa on jede malu djecu u holandiji,odlican igrac,napadac,a moze i u vezi.Nema ni tadica iz groningena,zasto ne gurne nekog mladog u napad,kako da dobijemo vrsnog napadaca kad nema niko priliku da igra.Vratite antica,izbacite kriminal iz fudbala.
Četvrtak 29.09.2011. 17:52
"Trudicem ose da ne izgubimo"..pa koji trener bi to izjavio!! Igramo pred nasom publikom, protiv Italije kojoj vise ne trebaju bodovi..i trudicemo se da ne izgubimo!!! Vratite Antica!!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online