Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 09.10.2011.
13:46 >> 15:12h
Vestionline, novosti.rs A

Jevtić: Voleo bih da ostanem u Humskoj

Možda nikad Nikon Jevtić(18) ne bi obukao dres Partizana da iz hobija ne piše pesme! Ovako, odluka da pošalje odgovor Čelsi Hendler, američkoj tv komičarki koja je vređala Srbe u danima posle koncerta pokojne Ejmi Vajnhaus, donela mu je probleme u Austriji i povratak u rodni Beograd.

Nikon Jevtić: Verujem u sebe, znam svoje kvalitete

Raskinuo je ugovor sa Nojštadom u kojem je optužen za rasizam i sada je na probi u ekipi šampiona. Nikon trenira sa crno-belima, odigrao je i trening meč u Kovačici gde je uspeo da se upiše u strelce.

Od malena je poznat ljubiteljima fudbala. Nadimci su mu bili "Vunderkind" i "El Maestro", jer je kao klinac sa loptom radio šta je hteo. Zbog toga je pre desetak godina bio u Mančesteru, na poziv slavnog kluba koji vodi Aleks Ferguson, dok je kasnije promenio nekoliko timova i država, tražeći mesto na fudbalskom nebu...

"Bio sam u Austriji, pa Valensiji i Šalkeu, a onda se vratio opet u bečku Austriju, odakle sam se preselio u Nojštad, gde sam potpisao prvi profesionalni ugovor", nabraja mladi vezni fudbaler za "Sport“.

"Sa Nojštadom sam se rastao posle samo nekoliko meseci. Ugovor je sporazumno raskinut, posle optužbi za rasizam".

Šta se stvarno dogodilo, zbog čega ste optuženi?

"Zbog gluposti, a kasnije je sve predimenzionirano. Čelsi Hendler je vređala Srbe, a ja sam bio jedan od nas 200.000 koji joj je odgovorio", objašnjava Jevtić.

"Iz hobija pišem pesme, pa sam jednu poslao na adresu američke tv komičarke".

Kompletna priča stigla je do ljudi iz kluba, koji su odlučili da za Nikona više nema mesta u ekipi Nojštada.

"Ne znam kako su vesti o svemu stigle do kluba, ali Nojštad je preterao u svemu. Koje su reči pesme? Ne, ne bih o tome".

Ta pesma dovela ga je u Humsku, na probu.

"Zahvalan sam svima u klubu što su mi omogućili šansu da treniram sa prvim timom Partizana. Sve je super, voleo bih da ostanem".

Kao dete bio je poznat po majstorijama sa loptom, a danas je ofanzivni vezni fudbaler.

"Ne bih da pričam o sebi i o tome da li i koliko vredim. Verujem u sebe, znam svoje kvalitete, ali drugi bi trebalo da ih ocenjuju", kaže Jevtić.

"Kako bih sebe opisao? Vezni sam fudbaler, postižem golove, dajem maksimum u defanzivi, imam dobru pas igru".

Još ne zna da li će da ostane u Partizanu, gde na svakom treningu ima priliku da pokaže šta zna.

"Svi su sjajni prema meni", prezadovoljan je Jevtić.

"I na treninzima mogu da napredujem i učim od majstora fudbala kakvi su Saša Ilić, Zvonim Vukić, Lamin Dijara".

Partizan neće ponuditi ugovor Jevtiću

 

Nikon Jevtić, nekadašnje čudo od deteta, neće potpisati profesionalni uguvor s Partizanom. Kako prenosi dvenik "Sportski žurnal", crno-beli nisu zainteresovani da ozvaniče saradnju s 18-godišnjim igračem.

Kako sada stvari stoji, po isteku dogovora, Jevtić neće produžiti saradnju s Partizanom i moraće da potraži novu sredinu, gde bi mogao da održava formu.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online