Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Subota 24.12.2011.
19:11 >> 19:24h
Vestionline A

Stanojević: Ako smene Krstajića, odlazim!

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević poručio je sa odmora da će napustiti klub ukoliko Upravni odbor odluči da smeni sportskog direktora Mladena Krstajića!

 

Stanojević: Potpuno sam uz Krstajića!

Posle istupa u javnosti sportskog direktora Mladena Krstajića, koji je sasuo mnogo optužbi na račun predsednika Dragana Đurića i uprave kluba, oglasili su se navijači, a onda i Stanojević. On je priznao da su ga kontaktirali pojedini članovi rukovodstva i ubeđivali ga da ostane trener čak i ako smene Krstajića.

"Naravno da sam upoznat sa svakim detaljem. Pratim svaki forum, svaku izjavu, svaki mejl podrške. Sve što je rečeno - rečeno je da bi se javnost i svaki navijač Partizana upoznali sa istinom. Nama je žao što je došlo do toga, svesni smo svega, ali i Krstajićev i moj nastup je u interesu kluba i za dobrobit i bolju budućnost Partizana. Rečeno je sve ovo već upravi u lice na sastancima Upravnog odbora i na sekretarijatima, ali nije vredelo. Prelazili su preko svega! Morali smo javno da iznesemo detalje. Potpuno sam uz Krstajića! Sve radimo samo u interesu kluba, dok svi ostali nastupaju u ličnom interesu i radi lične promocije. Nama je samo Partizan iznad svega! Slične stvari smo već govorili. Ja sve u mojim izjavama, samo što je Krle imao i druge priče koje iskaču iz mojih ovlašćenja! Ali, sto odsto sam uz njega. Ne postoji problem da odemo. Sutra ću napustiti klub ako je u interesu Partizana, ali ću se do kraja boriti za istinu! Neka me suspenduju, oteraju. Ali moram da se borim za klub čiji sam deo celog života. Odlazim i ja ako oteraju Krleta", zaključio je Aleksandar Stanojević.

Vuk Rašović: Ako odu Stanoje i Krle, odlazim i ja!

 

Trener Teleoptika Vuk Rašović odbacio je da će preuzeti klupu Partizana ukoliko sportski direktor Mladen Krstajić bude smenjen, a trener Aleksandar Stanojević napusti klub.

 

Rašović je rekao da u potpunosti podržava Krstajića i Stanojevića u njihovom sukobu sa predsednikom Draganom Đurićem.

 

"Ukoliko Krstajić dobije otkaz, a Stanojević se povuče, isto ću uraditi i ja. Mi smo svi deca Partizana i sve što radimo - radimo u interesu kluba. Partizan nam je dao sve u životu i više nego što možemo ikada da mu vratimo", rekao je Rašović.

 

Rašović je bio pomoćnik u stručnom štabu prvog tima u vreme dok je crno-bele vodio Goran Stevanović, kasnije i Stanojević, a u januaru je nasledio Zvonka Vargu na klupi Teleoptika.

POVEZANE VESTI

Subota 24.12.2011. 19:51
Подршка Станоју и Крлету а Ђурићу нога!Зна се ко је направио (+10) резултат,а то сигурно није Ђурић!
Subota 24.12.2011. 19:54
ne razumem vas, ljudi.... ubedljivo ste najbolji u Srbiji, i stalno ste pod nekom presijom? to što ste SAMO u Srbiji najbolji, druga je tema....
Nedelja 25.12.2011. 14:55
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! I JOŠ JEDNOM HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online