Ponedeljak 3. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 14.01.2012.
14:42 >> 18:52h
Vestionline, Blic A

Stanojević: Nisam revolucionar

Nekoliko stotina navijača Partizana okupilo se na severnoj strani stadiona da podrži smenjenog trenera Aleksandra Stanojevića, ali je uprava najavila da neće dozvoliti da se u klupskim prostorijama održi konferencija za novinare mladog stručnjaka.

Progovoriću, jer imam šta da kažem - Aleksandar Stanojević

Između 800 i 1.000 navijača okupilo se na severnoj strani stadiona noseći transparente i pevajući pesme. Na najvećem je pisalo "Podrška Stanojeviću - Avram, go home", koji se odnosi na novog trenera crno-belih Avrama Granta.

Ulaz u prostorije kluba na severnoj strani stadiona je zaključan, a iz uprave je rečeno da neće dozvoliti bivšem treneru da održi konferenciju za novinare ni u restoranu na istočnoj tribini.

Stanojević je juče smenjen zbog ranijih izjava javnosti, a uprava je objavila da će vođenje prvog tima preuzeti Grant. Ranije je smenjen i sportski direktor Mladen Krstajić.

Osim transparenata i pesama, okupljeni navijači i na druge načine iskazuju nezadovoljstvo upravom, pa su tako doneli i burek za potpredsednika Mileta Jovičića, koji je ranije izjavio da na račun Partizana "nije ni burek pojeo".

“Samo jednu stvar da vam kažem, nisam ja ovde zbog novinara. Ne pravim cirkus i nisam neozbiljan, ali ovo je sramno. Sramota je da mi dođemo ovde, da održimo konferenciju, a desi se ovo (zaključavanje). Ne želim da mi sada ispadamo revolucionari, nekakvi neozbiljni buntovnici, ali ne mogu da shvatim da ja (kao dosadašnji trener Partizana) ne mogu da dam informaciju navijaču Partizana!? A imam mnogo toga da kažem”, rekao je Stanojević na početku svog obraćanja, koje je često prekidano skandiranjima poput “Ti si prvi trener, Stanoje”.

On je dodao i da se nada da će Udruženje novinara Srbije pitati predstavnike “sedme sile” zašto im se brani da pišu o onome što već znaju.

“Mene niko neće sprečiti da vam kažem neke stvari koje su važne. Ponavljam, nisam revolucionar, ja sam trener ali hoću da pričam o onome što znam. Meni je najdraže, to zna svaki navijač Partizana, kada u Kupu izvučemo Zvezdu za rivala. Tada nastupi neka radost, emocije su to. Ali, sada su i ovde emocije, i to jake. A bilo bi neozbiljno da pričam pod emocijama. Želim da pričam o stvarima koje sam hteo da uradim, a nije mi omogućeno. Želim da se bavim samo strukom, da budem trener, a ne da budem revolucionar. Nebitan sam ja, nebitan je i Krstajić, bitan je samo Partizan”, rekao je Stanojević.

Doskorašnji strateg crno-belih je dodao da će se u miru obratiti javnosti u utorak.

“Bilo bi neozbiljno da ovde pričam, u ovakvoj situaciji. Pričaćemo na ozbiljan, civilizovan način. Pitanje je dana kada ću održati pravu konferenciju. Važno je reći da ne dižemo nikakvu bunu, samo hoćemo da se zna šta se radi. Hvala vam puno svima, vidimo se u utorak”, rekao je Stanojević i tako najavio kada će se ponovo obratiti javnosti. 

POVEZANE VESTI

Subota 14.01.2012. 15:33
Pravedni-realista - evidentna je tvoja potreba za pametovanjem! Ti si neko ko u svom okruzenju ne dolazi do izrazaja pa ti je ovo nacin da se ikako malo nesto pokazes. Nemas ti pojma ni o fudbalu ni o zivotu i zato nemoj komentarisati psihologiju Partizanovih navijaca. Verovatno navijas za Zvezdu , treba da se stidis !
Subota 14.01.2012. 18:56
E, ovako Pravedni realista! Navijac sam Vojvodine,ali osecam potrebu da kazem nesto na tvoj komentar, jer sam pre svega ljubitelj fudbala i fer pleja! Stanojevic je evidentno jako uspesno obavljao svoju funkciju. O tome govore cinjenice, a ne ja Kao drugo smena Krsatajica i Stanojevica je plod neobjektvnih razloga, nego iskljucivo subjektivnih Djurica i njemu privrzenih.Smenili su Stanoja, ne razmisljajuci o Partizanu, nego radeci to iz svoje samozivosti i doveli Granta koji je posle Celsija dva kluba iz Premijer Lige odveo u Drugu Englesku.Jako uspesno, reklo bi se! Da ne govorim da je Grantova plata na godisnjem nivou pet puta veca od Stanojeve.Greske ce biti naplacene, pitanje je vremena
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online