Petak 24. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 19.01.2012.
11:29
Vestionline, Blic, sportske.net A

Gvardiola: Detalji odlučili; Murinjo: Razočarani smo

Trener Barselone Pep Gvardiola ni na sedmom gostvanju madridskom Realu kao kormilar Katalonaca nije osetio gorčinu poraza i smatra da su detalji odlučili konačan ishod prvog četvrtfinalnog meča Kupa kralja.

"Bitno je da smo uspeli da postignemo gol pošto nam je Ronaldo zatresao mrežu. Uvek je dobro kada se napravi preokret, ali ništa još nije gotovo, tek je odigrano prvo poluvreme, jer je Real spreman na sve”, bile su prve impresije slavljenika, koji je trijumfom proslavio 41. rođendan.

Gvardiola je naglasio da prvo treba da se odmore i onda se okreću duelu sa Malagom u Primeri, ali pre toga nije zaboravio da istakne pojedince.

“Igrali smo dobro, čuvajući loptu u svom posedu i na kraju su detalji odlučivali. Posebno bih pohvalio Aleksisa (Sančeza) zbog neverovatne hrabrosti koju je prikazao. Bio je fantastičan“, rekao je Gvardiola.

Iako je Kristijano Ronaldo u 11. minutu doveo Real u vođstvo, Barselona je uspela da se oporavi i preokrene rezultat u prvom meču četvrtfinalnog duela Kupa Kralja.

"Imali smo prednost od jednog gola što bi bio odličan rezultat pred revanš. Ipak, nismo smeli da primimo pogodak iz prekida, nešto tako sebi ne smete dozvoliti protiv ekipe kakva je Barselona", rekao je Murinjo.


Portugalac otkriva da je ovakav rasplet donekle demoralisao igrače kraljevskog kluba.

"Kada ovako izgubite normalno je da igrači budu razočarani. Pogodak koji smo primili na početku drugog poluvremena je dao krila igračima Barselone, to je bio ključni trenitak na meču. Daćemo svoj maksimum u revanšu, biće teško, ali nećemo se predavati“, istakao je portugalski stručnjak.


Barselona sa prednošću ulazi u revanš koji se igra sledeće srede na 'Nou Kampu'. 

Kolege osudile Pepeov `napad` na Mesija

 

Fudbaleri širom sveta osudili su nesportski potez Portugalca Pepea, koji je na prvoj utakmici četvrtfinala španskog Kupa Kralja nagazio Lionela Mesija dok je Argentinac ležao na travi.

 

"Kakav je idiot ovaj Pepe, ponekad zaista ide ljudima na nerve", napisao je Runi na Tviteru i pobedonosni pogodak Abidala prokomentarisao da je postignut u inat Pepeu.

 

Svoje nezadovoljstvo prljavim potezom Porugalca izrazio je i prvotimac Arsenala Džek Vilšir.

 

"Kakav bednik", napisao je kratko Vilšir.

 

Fudbaler Reala Rikardo Karvaljo stao je na stranu svog zemljaka.

 

"Pepe ponekad igra blizu granice nedozvoljenog, ali uvek pokušava da dođe do lopte i igra čisto", rekao je Karvaljo.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 19.01.2012. 14:18
na zapadu nista novo :))))
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online