Četvrtak 16. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 09.03.2012.
15:53
Vestionline, Beta A

Prosinečki: U Ivanjicu po nova tri boda!

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je danas da će za utakmicu 17. kola Super lige Srbije protiv Javora u Ivanjici napraviti "samo jednu promenu u timu".

Robi veruje u pobedu u Ivanjici

Umesto Marka Perovića koji je počeo meč protiv Spartaka prošle subote, sutra će za Zvezdu debitovati Luka Milunović. On je zimus došao na "Marakanu" kao slobodan igrač, pošto je raskinuo ugovor sa belgijskim Zulte Varegemom, ali zbog administrativnih problema nije igrao u prvom prolećnom kolu.

"Kao uvek, i u Ivanjicu idemo da pobedimo. Tako se i spremamo za utakmicu. Znamo da neće biti lako, teren je manji, a Javor motivisan da ostvari dobar rezultat. Optimisti smo, ali ipak želimo da igramo bolje nego protiv Spartaka", rekao je Prosinečki novinarima na stadionu Zvezde i dodao da od igrača očekuje da "dominiraju i stvaraju šanse".

Napadači Filip Kasalica i Natanijel Asamoa nisu igrali u pobedi protiv Spartaka sa 1:0, a neće ih biti ni sutra u konkurenciji za tim. Kasalica se još oporavlja od povrede, dok je Asamoa zbog problema sa vizom kasnio 10 dana sa povratkom u Beograd iz Gane, pa Prosinečki smatra da mu treba još vremena da se uigra.

Posle utakmice u Ivanjici, koja počinje u 14 sati, Zvezda će u sredu igrati na svom terenu sa Smederevom, zatim za vikend u Borči protiv BSK-a, pa potom opet u sredu protiv Partizana u prvoj utakmici Kupa Srbije.

"Imamo zgusnut raspored i sigurno je da ću menjati tim. To zavisi od povreda, umora i žutih kartona", rekao je Prosinečki.

Jedan od najiskusnijih igrača Zvezde Duško Tošić ocenio je da crveno-bele u Ivanjici čeka "teško gostovanje".

"Pobeda nam je preko potrebna, a tri boda bi puno značila na samopouzdanju i atmosferi u ekipi", dodao je Tošić i kazao da su on i Nikola Maksimović svesni da su protiv Spartaka odigrali "ispod nivoa".

"Ubeđen sam da će sutra biti bolje. To nam je bila prva zvanična utakmica koju igramo zajedno kao štoperi", istakao je Tošić.

Zvezda je u prošlom kolu pobedila Spartak sa 1:0 i posle remija vodećeg Partizana u Novom Pazaru (1:1) smanjila zaostatak na osam bodova, dok je Javor u Čačku izgubio od Borca sa 1:0. Klub iz Ivanjice je 12 na tabeli sa 15 bodova.

Stanisavljević: Spremni smo za Zvezdu!

 

Fudbaleri Javora dočekaće u subotu u Ivanjici ekipu Crvene zvezde, a igrač sredine terena domaćih Filip Stanisavljević rekao je da njegov tim može da parira Beograđanima.

 

"Spremni smo za Zvezdu. Dobra je atmosfera u klubu, nismo klonuli duhom nakon minimalnog poraza od ekipe Borca na startu prvenstva. Imamo odličan tim koji može da parira Zvezdi. Nije mi prvi put da igram protiv njih u dresu Javora i tvrdim da, uz požrtvovanost i malo sportske sreće, možemo da stignemo do bodova", rekao je Stanisavljević za sajt Javora.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online