Četvrtak 23. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 08.05.2012.
11:36
Vestionline, Alo A

Antić umesto Granta na klupi Partizana?!

Radomir Antić, nekadašnji selektor Srbije, predvodiće od leta Partizan u pokušaju da se domogne Lige šampiona?!

Radomir Antić na putu za Humsku 1?

Prema informacijama do kojih je došao "Alo!“ iz izvora bliskih upravi crno-belih, čelnici srpskog šampiona spremili su otkaz treneru Avramu Grantu posle trećeg uzastopnog poraza od Zvezde, a umesto njega nameravaju da angažuju dokazanog partizanovca i stručnjaka koji je tokom bogate karijere, osim našeg nacionalnog tima, predvodio i neke od najvećih španskih klubova, poput madridskog Atletika i Barselone.

Tako će, kako saznajemo, odmah po završetku sezone predsednik Dragan Đurić i koordinator za sportska pitanja Albert Nađ sesti u avion i otputovati u Madrid kako bi nagovorili Radomira da prihvati posao u Humskoj i povede svoj klub u kvalifikacijama za Ligu šampiona.


Kako se može čuti po hodnicima u Humskoj, sastanak sa iskusnim stručnjakom je već zakazan, a očekuje se da upravo Nađ, koji je sarađivao sa Antićem u redovima španskog Ovijeda, odigra ključnu ulogu u njegovom angažovanju.

Antiću će takođe biti ponuđena rekordna plata, možda i najveća na prostorima SFRJ u istoriji, od ravno milion evra, uz klauzulu da može da napusti Partizan posle samo godinu dana u slučaju da mu neki bogati klub ponudi ugovor.

Podsetimo, i sam Radomir je u razgovoru za naš list pre izvesnog vremena rekao da je željan posla, ali da u obzir dolazi angažman od leta, i to na duge staze.


"Zanima me posao na duge staze i od nule, da započnem novi projekat. Ako mi se neka prilika ukaže u skorije vreme, zašto da ne", rekao je tada Antić.


Vuk Rašović prva alternativa Grantu

 

Sadašnji trener Teleoptika Vuk Rašović mogao bi da zameni Avrama Granta na klupi Partizana po završetku ove sezone, prenose “Večenje novosti”.

 

Kako navode “Novosti”, nezadovoljstvo Grantovim vođenjem tima je prisutno odavno, ali je poraz u 142. ‘večitom’ derbiju kap koja bi mogla da prelije čašu. U Humskoj trenutno ili ćute ili negiraju smenu na kraju sezonu, a jedan od retkih koji je javno obeležio Granta kao najslabiju kariku je član UO Dragoljub Vukadinović.

 

“Tim sa Grantom nimalo nije napredovao, igra nije nikakva, a postavka je bila čist kukavičluk. Grant je sve pokazao u ovoj utakmici sa Zvezdom, uostalom, izgubio je u sva tri prolećna meča od istog rivala”, rekao je Vukadinović za ”Novosti”.

POVEZANE VESTI

Utorak 08.05.2012. 12:05
E to bi valjalo
Utorak 08.05.2012. 16:56
to bi bilo veoma dobro ali bez pravih pojacanja ni madjionicar nemoze da napravi cudomozda bi bolje bilo dovesti trojicu igraca za te pare kao recimo dortmund kagava koji sad vredi milione neznam bas sta je bolje napred partizan ......
Utorak 08.05.2012. 22:19
Ma i da vam dodje Murinjo, nista vam nebih vredelo....kad je uprava losa. Prosla je dominacija Partizana....Zvezda je sada zakon!!!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online