Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Četvrtak 31.05.2012.
23:01
Vestionline, Beta A

Francuska pobedila Srbiju sa 2:0

Fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je večeras u Remsu od Francuske sa 2:0 u prijateljskom meču. Prvi gol postigao je Frank Riberi u 11, a konačan rezultat postavio je Floran Maluda u 16. minutu.

Ponovo nekoliko grešaka presudilo meč

Domaćini su bolje igrali sve vreme, posebno u prvom poluvremenu kada su kontrolisali meč i napravili nekoliko odličnih prilika za gol.

Vodećem golu Francuza prethodio je dobar prodor Riberija po levoj strani, kada je prošao Pavla Ninkova, dodao do Gaela Klišija koji je centrirao, a golman "orlova" Željko Brkić izbio je loptu do igrača Bajerna, koji je volej udarcem postigao gol.

Francuzi su drugi pogodak postigli posle preciznog i jakog šuta Florana Malude sa oko 25 metara, kada je lopta završila u desni gornji ugao Brkićevog gola.

Najopasniji po gol Srbije u prvom poluvremenu bio je napadač Real Madrida Karim Benzema. On je u 15. minutu posle duplog pasa sa Samirom Nasrijem izašao sam ispred Brkića, ali mu je srpski golman "ušao" u šut i odbranio.

Benzema je odličnu priliku imao i u 39. minutu kada je posle kombinovanja sa Riberijem šutirao petom iz blizine, ali je Brkić odličnom reakcijom sprečio treći pogodak.

Reprezentativci Srbije su u drugom poluvremenu imali nekoliko prilika za pogodak, ali je šutove Ivanovića i Dušana Tadića iz daljine zaustavio je Ugo Loris.

Selektor Srbije Siniša Mihajlović ostavio je samo kapitena Ivanovića u prvoj postavi, u odnosu na prethodni prijateljski meč, u kojem su "orlovi" prošle subote izgubili od Španije sa 2:0.

Srbija sledeću prijateljsku utakmicu igra protiv Švedske 5. juna u Stokholmu.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 31.05.2012. 23:11
SRAMOTA...NE ZBOG PORAZA,I TO JE ZA LJUDE...AL DA SE ONAKO VUKU PO TERENU,PA DAJ NEKOM KO HOCE DA IGRA I KO IMA KONDICIJE...EJ PA TAJ DRES I BILO STA SA SRPSKIM GRBOM JE SVETINJA...PREDSTAVLJAS SVOJU ZEMLJU!!! NE MORA UVEK POBEDA ,ALI HOCEMO SRCE NA TEREN!!!
Četvrtak 31.05.2012. 23:33
Gledao sam samo drugo polovinu prvog poluvremena. Dali može neko da mi kaže dali su naši bar jednom šutirali na gol Ugo Lorisa ? Nije bitan poraz , ali već dve decenije ne možemo da stvorimo jednu solidnu ekipu koja može da pruži minimalno zadovoljstvo. Kao da igramo za Maltu ili Farskih ostrva ! Pravi amaterizam !
Četvrtak 31.05.2012. 23:42
Hvala Sinisa. Lepo ste nas obrukali. 2 Klase razlika. Ali za "Grand Zvezde" mogli bi.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online