Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Sreda 01.08.2012.
21:44
Vestionline, Beta A

LŠ: Partizan minimalno poražen od AEL-a

Fudbaleri Partizana izgubili su večeras u gostima sa 1:0 od kiparskog AEL-a, u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Partizan bez gola na Kipru

Jedini gol na meču postigao je napadač domaćina Patrik Vuo u 13. minutu.

AEL je bio bolji, posebno u prvom poluvremenu, kada je i postigao jedini gol, koji im je obezbedio minimalnu prednost pred revanš na stadionu Partizana.

Prvu veliku priliku na utakmici imali su domaći fudbaleri, kada je posle centaršuta sa leve strane Sebastijao Žilberto odlično šutirao iz prve sa 16 metara, ali je golman crno-belih Vladimir Stojković odbranio njegov udarac.

Domaćin je već u 13. minutu poveo, kada je posle jedne duge lopte pogrešio mladi desni bek crno-belih, Nikola Aksentijević, koji je pokušao da doda loptu golmanu, a Vuo je presekao taj pas, obišao Vladimira Stojkovića, i lako postigao pogodak.

Partizan je samo minut kasnije imao verovatno najbolju priliku na utakmici koju nije uspeo da iskoristi Stefan Šćepović. Napadač crno-belih je posle odličnog pasa kapitena Saše Ilića ostao sam ispred protivničkog gola, ali je sa 11 metara loše šutirao, pa mu je golman Matijas Degre u padu odbranio udarac.

AEL je do gola mogao da dodje u 26. minutu, ali Kiprani nisu uspeli da iskoriste zbunjenost odbrane beogradskog tima. Žilberto je šutirao sa 15 metara, Stojković loptu samo izbacio pred peterac, do nje je stigao Vuo, ali se strelac jedinog pogotka spetljao, pa je Vladimir Volkov ispucao loptu daleko od svog gola.

Crno-beli su u drugom poluvremenu imali dve dobre šanse da izjednače rezultat, ali je šuteve Šćepovića i Stefana Babovića zaustavio golman Degra. Šćepović je šutirao pravo u golmana domaćina u 57, dok je Babović isto učinio u 76. minutu posle dobrog centaršuta Nemanje Tomića sa desne strane.

Najbolju priliku za domaćina u drugom delu meča imao je Vuo, kojem je šut sa 18 metara odbranio Stojković.

Revanš utakmica igraće se sledeće srede u Beogradu.

Biće još informacija...

POVEZANE VESTI

Četvrtak 02.08.2012. 01:17
A joj Boze. Pa kad ja koji sam zvezdas se izbedacim kad procitam ovako nesto. Ljudi, ovde vise nije stvar Zvezde i Partizana vec kompletnog srpskog fudbala. Sumnjam da ce i ovi moji biti bolji sutra. Za sve nas je najbolje da sedimo gde jesmo i zaboravio na evropska takmicenja. Sta treba da odemo tamo da naletimo na neke manijake tipa Inter, Barsa, Bajern, Mancester, da nas dohvate da preoru teren sa nama kao Marko Kraljevic turske drumove. U nasem fudbalu, klupskom i reprezentativnom su pripreme blagi uzas. Nemaju snage. Kada je Zvezda igrala protiv Rena, oni crnci u 80. minutu trce kao da su tek poceli, ovi nasi disu na respirator.
Sreda 01.08.2012. 22:01
АХАХАХАХАХАХАХАХАХА АХАХАХАХАХАХАХАХАХА АХАХАХАХАХАХАХАХАХА ААХАХАХАХАХАХАХАХАХ
Sreda 01.08.2012. 22:32
Bice tesku u revansu. Ali sta je tu je. Srecno grobari.!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online