Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 18.09.2012.
22:47
Vestionline A

LŠ: Kolarov strelac, Real se izvukao

U premijernim mečevima Lige šampiona Real je u šokantnoj utakmici uspeo da pobedi Mančester Siti sa 3:2, PSŽ je deklasirao kijevski Dinamo 4:1, Arsenal je trijumfovao u Monpeljeu 1:2, kao i Šalke u Atini istim rezultatom. Porto je pobedio Dinama u Zagrebu 0:2, dok je Malaga ubedljivo savladala ruski Zenit 3:0.

Velika borba i pet golova u poslednjih 20 minuta meča na "Santjago Bernabeu"

U fantastičnom meču u Madridu, koji je za trenera Reala Žozea Murinja bio praktičo biti ili ne biti posle posrtanja u Primeri, domaćin je u neizvesnoj završnici postigao dva gola i na kraju uspeo da trijumfuje protiv sjajnog Mančester Sitija 3:2. 

Posle tvrdog prvog poluvremena i debija Matije Nastasića u odbrambenim redovima "građana", Siti je poveo golom Edina Džeka u 68. minutu meča, ali je samo osam minuta kasnije izjednačio Brazilac Marselo.

Međutim u poslednjih pet minuta usledila je prava drama. Prvo je Kolarov iz slobodnog udarca sa više od 20 metara doveo Siti u vođstvo, ali je samo dva minuta kasnije izjednačio Karim Benzema. A, onda je Ronaldo u 90. minutu "žabicom" prevario i savladao golmana Džoa Harta za veliku pobedu Madriđana od 3:2. 

U drugom meču ove grupe Borusija je u Dortmundu minimalno slavila protiv Ajaksa. Domaćin je promašio i penal preko Humelsa u 58. minutu, ali je Levandovski u 87. minutu uspeo da postigne gol za trijumf nemačke ekipe. 

Fudbaleri francuskog Pari Sen Žermena ubedljivo su savladali Dinamo Kijev sa 4:1, dok je Porto bio bolji od zagrebačkog Dinama sa 2:0 golovima Luća Gonzalesa u 41. i Stivena Defura u 91. minutu.

Parižani su na svom stadionu poveli golom Zlatana Ibrahimovića iz penala u 19. minutu, dok je na 2:0 povećao Tijago Silva koji se najbolje snašao posle gužve. Prednost domaćih na 3:0 povećao je brazilski štoper, Aleks u 32. minutu volej udarcem, Migel Veloso smanjio je zaostatak svoje ekipe u 87. minutu, dok je u 92. Havijer Pastore postavio konačnih 4:1.

Fudbaleri Arsenala pobedili su u gostima Monpelje sa 2:1, dok je istim rezultatom Šalke savladao Olimpijakos.

Francuzi su poveli pogotkom Juna Belande u devetom minutu iz penala, ali su igrači Arsenala ubrzo nakon toga uspeli sa dva gola u dva minuta da preokrenu rezultat. Prvo je Lukas Podolski izjednačio u 16. pošto je izbegao ofsajd zamku, a
potom je Žervinjo dva minuta kasnije doneo prednost svom klubu.

Šalke je u Atini vodio golom Benedikta Hevedesa u 41. minutu, ali je grčka ekipa uspela da izjednači pogotkom Đamela Abduna u 58. Nemci su, ipak, došli do pobede samo minut posle izjednačenja golom Klas-Jan Huntelara.

Fudbaleri španske Malage pobedom su počeli takmičenje u Ligi šampiona, pošto su večeras savladali Zenit iz Sankt Peterburga sa 3:0, dok je ekipa Milana osvojila samo bod na svom terenu protiv Anderlehta 0:0.

Malaga je povela posle dobrog prodora i završnice Iska u trećem minutu, dok je na 2:0 povećao Havijer Saviola u 13. Konačnih 3:0 postavio je ponovo Isko svojim drugim golom u 76. minuta odličnim šutem sa preko 20 metara.

Grupa A:

Dinamo Zagreb - Porto 0:2
Pari Sen Žermen - Dinamo Kijev 4:1

Grupa B:

Monpelje - Arsenal 1:2
Olimpijakos - Šalke 1:2

Grupa C:

Milan - Anderleht 0:0
Malaga - Zenit 3:0

Grupa D:

Borusija Dortmund - Ajaks 1:0
Real Madrid - Mančester Siti 3:2

Sutra:

Grupa E:

Čelsi - Juventus
Šahtjor - Nordsjeland

Grupa F:

Bajern Minhen - Valensija
Lil - BATE Borisov

Grupa G:

Barselona - Spartak Moskva
Seltik - Benfika

Grupa H:

Braga - Kluž
Mančester junajted - Galatasaraj

POVEZANE VESTI

Utorak 18.09.2012. 23:11
Srce mi je puno radi tebe Srbine! Bravo!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online